Više stotina zvanica na svečanom otvaranju prvog hotela „Sheraton“ u Srbiji

Gosti iz elitnih krugova poslovne javnosti i brojne zvanice iz javnog života prisustvovali su 31. maja proslavi povodom svečanog otvaranja prvog Šeraton hotela u Srbiji. Time je Novi Sad stao rame uz rame sa svetskim prestonicama na mapi čuvenog lanca „Sheraton“.

Domaćini su za ovu priliku priredili spektakularan događaj kakav dolikuje povodu, a nastup ekscentričnog Studia Alektik i maestralne izvedbe šefa kuhinje, izazvali su lavine pohvala i ostavile u pozitivnom raspoloženju gotovo 500 gostiju.

Gostima je dobrodošlicu poželeo predsednik MK Grupe Miodrag Kostić

U najvećoj, kongresnoj sali, priređen je i zvanični deo događaja, na kome je gostima dobrodošlicu poželeo predsednik MK Grupe Miodrag Kostić. On se zahvalio zvanicama na dolasku i izrazio zadovoljstvo što mu je ukazana prilika da svečano predstavi investiciju vrednu 15 miliona evra, koja će da doprinese bržem razvoju Novog Sada kao centra kongresnog turizma.

Miodrag Kostić i premijerka Ana Brnabić

Svečanosti je prisustvovala i premijerka Ana Brnabić, koja je istakla svoje veliko lično zadovoljstvo što prisustvuje otvaranju hotela „Sheraton“.

„Ovo je još jedan izuzetno značajan signal za Novi Sad, sve njegove građane, sve goste i sve one koji tek planiraju da posete Novi Sad. Ovakvim hotelom Novi Sad postaje još jači turistički, kongresni i kulturni centar naše zemlje“, izjavila je Brnabić.

Prvi „Sheraton“ hotel u Srbiji posluje pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu „Marriott International“, i raspolaže sa 150 superior soba, od čega je devet apartmana i jedan predsednički apartman. Krasi ga i elegantan „a la carte“ restoran sa vrhunskom ponudom, kao i bar koji će biti na usluzi ne samo gostima hotela, već i građanima.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.