Veliki koncerti koji će zagrejati rok i džez publiku u hladne dane

„Bez muzike život bi bio jedna velika greška.“ Fridrih Niče

Bisera Veletanlić, Gabi Novak, Matija Dedić i Vasil Hadžimanov u Areni

Koncert četiri velika muzička imena Bisere Veletanlić, Gabi Novak, Matije Dedića i Vasila Hadžimanova biće održan 16. novembra u velikoj sali Kombank dvorane s početkom u 20 časova. Koncert se izvodi pod motom: Dve generacije muzičara, iz dve porodice, na jednoj pozornici!
Bisera Veletanlić je zvezda jugoslovenskih festivala 70ih godina i jedna od najoriginalnijih pevačica na Balkanu. Gabi Novak je zvezda hrvatske muzičke scene sa karijerom dužom od 50 godina, koju je obeležila velikim hitovima i nezaboravnim interpretacijama kompozicija njenog supruga Arsena Dedića. Vasil Hadžimanov i Matija Dedić dvojica su svetski priznatih džez pijanista i kompozitora, sa bogatim diskografijama i mnoštvom osvojenih nagrada.
U toj posebnoj noći publika će uživati uz nezaboravne pesme Arsena i Matije Dedića, Zafira i Vasila Hadžimanova, Kornelija Kovača, Kemala Montena, Đorđa Novkovića…
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kombank dvorane, kao i na svim prodajnim mestima Eventima.

Kaliopi u Sava Centru

Nakon  prošlogodišnja dva rasprodata unplugged koncerta u Kolarcu, Kaliopi najavljuje veliki koncert u Sava Centru 23. novembra. Svojom specifičnom bojom vokala, moćnom interpretacijom i harizmatičnošću, ona ostavlja bez daha sve ljubitelje pop i rok muzike.
Za svoju publiku u drugim gradovima u Srbiji, Kaliopi planira još nekoliko koncertnih iznenađenja, čiji će termini biti naknadno objavljeni.
Za beogradski koncert karte su u prodaji na blagajni Sava Centra i svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1500, 1800, 2100 i 2400 dinara.

Koncert Pola Makartnija u Beču

Koncert Pola Makartnija u Beču koji će biti održan u Bečkoj gradskoj dvorani 5. decembra, rasprodat je u roku od samo dvadeset minuta. Zato je odmah uveden i drugi termin – 6. decembar.
Nastupi koji će trajati tri sata i za vreme kojih će slavni Bitls izvesti neke od najvažnijih pesama nastalih u poslednjih 50 godina njegove muzičke karijere, okupiće imena kao što su: Pol „Viks“ Vikens (klavijature), Brajan Rej (bas gitara), Rasti Enderson (gitara) i Ejb Leborijel Džunior (bubnjevi).
Pol Makartni je nastupao prvo kao član čuvenih Bitlsa, potom sa grupom „Vings“ ali i kao solo umetnik, širom sveta – na Crvenom trgu u Moskvi, u rimskom Koloseumu, pa čak i u svemiru.

Ivana Popović
Ivana Popović

Ivana Popović je dugogodišnji dizajner Ona Magazina i Chernogoria Zhurnala i autor njihovog totalnog redizajna. Ona brine i o marketingu oba izdanja od njihovog osnivanja do danas, pri čemu Ona Magazin izlazi punih devet a Chernogoria Zhurnal punih 12 godina. I na kraju, Ivana je pasionirani zaljubljenik u kulinarstvo, urednik rubrike „Ivanina kuhinja“ i maštar u sasvim drugom smeru od izdavaštva.