Vanja Gavrovski: Kraljevska kavijar terapija 40+ koja mi je izbrisala bore!

Zadržite se kod fotografija i pogledajte kako su vam roditelji izgledali kada su imali 40 godina

Ugasili ste 40 svećica, ušli u novu deceniju, metabolizam se usporava, nije vam dovoljno samo dva sata sna. Promene u organizmu počinju da se preslikavaju na vašoj koži. Ako ste se do rođendana sa brojem 40 – hranili s nogu, vreme je da sednete za sto i svoj jelovnik obogatite proteinima, vitaminima i vlaknima.
Ako ste izbegavali fizičku aktivnost, vreme je da se upišete na neki sport.
Sa 40 svećica na torti već ste dostigli uspeh u karijeri, postali ste mama, naučili ste da se smejete svojim greškama i učite iz njih. Sve je u redu – osim izdajničkih bora oko očiju, bora na čelu, tankih usana…

Vanja Gavrovski

Pažljivo birajte negu

Ovo je i onaj trenutak kada podvlačimo crtu, proučavamo stare fotografije… Odlično! Zadržite se kod fotografija i pogledajte kako su vam roditelji izgledali kada su imali 40 godina. Presudnu ulogu za lep izgled imaju geni, zatim hormoni i način života.
U dvadesetim, kada sam radila na televiziji, često sam posmatrala koleginice i sagovornice koje su me u svojim četrdesetim fascinirale izgledom. Zračile su zadovoljstvom i bile okružene neodoljivom aurom, koja je i malom broju njihovih bora davala poseban šarm. Bilo je jasno da vode računa i o nezi kože.
Naš organizam bukvalno usisava sve što stavimo na kožu, zato pažljivo birajte. Za kvalitetnu negu nije potrebno bogatstvo, ne mora krema da košta 100 ili 1000 evra da bi bila dobra.
Naravno, kada je o kozmetici reč ništa ne može da se dogodi preko noći, ali kada na lice nanosite kozmetiku koja je rađena po recepturi za koju je dobijena i Nobelova nagrada, rezultati su vidljivi vrlo brzo.

Nobelova nagrada

Već posle dve nedelje, koliko koristim Royal Caviar Therapy 40+ (Eveline Cosmetics), celokupnu negu u kojoj su dnevna i noćna krema sa maskom; antirid te serum za lice, vrat i dekolte, primećujem razliku. Ono što moram da primetim je i ambalaža, koja je veoma dopadljiva i kvalitetna.
Luksuzna serija Royal Caviar Therapy sadrži inovativnu formulu protiv bora, baziranu na naprednoj tehnologiji regeneracije ćelija i mehanizmima za oporavak oštećenja ćelija DNA (za koji je dobijena Nobelova nagrada u hemiji 2015).
Krema pruža prijatan miris i osećaj svežine. Prilikom nanošenja, koža je momentalno upija. Ne ostavlja zaštitni film, lepljivi sloj i sl. Naprotiv, koža nakon aplikovanja kreme postaje svilenkasto glatka i prijatna na dodir.

Kraljevsko iskustvo

Da bi efekat bio potpun, a rezultati vidljivi, predlažem da koristite i antirid za predeo oko očiju koji, poput dnevne i noćne kreme, obezbeđuje regeneraciju kože u tri koraka: neo-DNA kompleks, kavijar i prodizija i ekstrat crne orhideje. U antirid kremi nalaze se još: kofein, mikropigmenti bisera, kompleks ulja i ekstrakt svile. Kofein jača procese mikrocirkulacije u epidermisu, smanjuje osećaj natečenosti i nadutosti oko očiju. Mikropigmenti bisera suptilno posvetljuju kožu i smanjuju simptome umorne kože. Kompleks ulja i ekstrakt svile hrane i neguju osetljiv deo oko očiju.
Čitavu kraljevsku kavijar terapiju obogatite serumom za lice, vrat i dekolte koji možete koristiti na dva načina. Jedan je da nanesete nekoliko kapi na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea a drugi da ukapate nekoliko kapi seruma u noćnu kremu. Meni je bilo lakše da serum stavim u noćnu kremu. U oba slučaja serum nežno umasirajte.
Eveline je poljski brend koji je posle ovog kraljevskog iskustva pridobio moje simpatije i pažnju. Ukoliko želite kraljevski tretman za svoje lice i u potrazi ste za povoljnom kremom za lice koja će raditi ono što proizvođač obećava, moja preporuka je Eveline Cosmetics.

Vanja Gavrovski
Vanja Gavrovski

Zovem se Vanja i ponosna sam mama jednog dvogodišnjaka. Mogli ste da me upoznate kao PR menadžera Lagune - najveće izdavačke kuće na Balkanu, pre toga kao lice Trećeg kanala! U slobodno vreme volim da putujem, uživam u dobroj hrani, dobrom shoppingu i druženju sa prijateljima. Oduvek pišem, piskaram, beležim, pa je i ideja za blog došla kao posledica ljubavi prema pisanju. Na blogu ću pisati o lepoti života koji inspiriše, mene kao mamu, ženu, prijatelja... Ovo je mesto za umetnost i lepotu.

1 Comment

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.