Stop aknama: Brže i lakše do čistije kože i jačeg samopouzdanja

Da li ste znali da pojava akni i bubuljica, pored toga što utiče na estetiku lica, utiče i na mentalno zdravlje?

Istraživanja su pokazala da se 50 odsto pacijenata sa aknama samoizoluje, 46 odsto njih ima predispozicije da razvije depresiju, dok se 350.000 školskih dana propusti zbog istog problema. Ipak nisu samo mladi oni koji se suočavaju sa nepravilnostima na licu, ova pojava prisutna je i kod starijih od 25 godina.

Sve ove promene nastaju kao posledica stresa, a za takve nepravilnosti Effaclar linija brenda La Roche-Posay nudi dva proizvoda –  Effaclar Duo + krema  je namenjena tinejdžerima i predstavlja potpunu korektivnu negu protiv nepravilnosti, čisti bubuljice i sprečava njihovu ponovnu pojavu, dok je Effaclar Ultra Koncentrovani Serum za one koji se suočavaju sa aknama u odraslom dobu i sadrži visoku koncentraciju kiselina koje vrše piling u kombinaciji sa umirujućim niacinamidom u borbi protiv mitesera, bubuljica, fleka na koži i vidljivih pora.

Stručnjaci za negu kože savetuju dnevnu rutinu koja uključuje Effaclar Duo+ kremu i Effaclar penušavi gel za čišćenje lica, a za nešto starije dermatolozi preporučuju upotrebu Effaclar Ultra Koncentrovanog seruma u kombinaciji sa Effaclar micro-pilling gelom.

Oba skincare protokola možete pronaći u apotekama po specijalim cenama u vreme trajanja promotivnog perioda, a do isteka zaliha.

Brže i lakše do čistije kože i jačeg samopouzdanja!

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.