POSETA KRUPNJU I RAĐEVINI: Narodna poslanica Ivana Popović u obilasku matične opštine

Preuzeto sa portala www.novosti.rs

U nizu poseta lokalnim samoupravama širom Srbije, mlada i vredna poslanica SNS u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Ivana Popović, posetila je, zvanično, i matičnu opštinu Krupanj, gde su je ovdašnji čelnici upoznali o svim vitalnim pitanjima za ljude Rađevine.

Autor: V. Mitrić, fotografije: Slavko Živanović

Objavljeno: 31. 03. 2021. u 14:02

U društvu Ivana Isailovića, predsednika opštine i njegove zamenice Vesne Marjanović, Popovićeva je, pored ostalog bila i u živopisnom zaseoku Troska u selu Kržava.

– Posebno mi je bilo važno da propratim radove na sanacije korita reke Kržava i da razgovaram o svim problemima sa kojima su se izvođači susretali – kaže poslanica Popović.

Radovi na sanaciji korita reke Kržava u zaseoku Troska

– Obradovalo me je radovi teku u najboljem redu i da će ovi veliki radovi biti gotovi najkasnije do sredine maja ove godine.

Popovićeva je posetila i novi most u Brštici, u zaseoku Savići, koji je ”primer dobre prakse u razvoju lokalne putne infrastrukture”.

U društvu Ivana Isailovića, predsednika opštine Krupanj i njegove zamenice Vesne Marjanović, Popovićeva je posetila novi most u Brštici

Krupanj je poznat i po sportskom turizmu, čiji je sadržaj nedavno upotpunio novi teren za fudbal. Direktor Turističko sportske organizacije Krupanj, Mladen Stefanović, predočio je tom prilikom da je teren sagrađen po FIFA PRO standardima i da ima najkvalitetniju veštačku travu u Srbiji.

Poslanici Ivani Popović bilo je važno da vidi nove prostorije u Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Krupnju – jer se svi borimo za bolju budućnost za našu decu, na prvom mestu predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije, a naravno i lokalna samouprava opštine Krupanj.

Poslanici Ivani Popović bilo je važno da vidi nove prostorije u Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Krupnju

– Razvoj infrastrukture je krucijalan za opstanak ruralnih sredina. Iz tog razloga posetila sam aktuelne radove na magistralnim, lokalnim i atarskim putevima, posebno u MZ Bela Crkva -kaže poslanica Popović.

U Opštinskoj upravi održan je, kako je rečeno, “konstruktivan sastanak na temu aktuelnih projekata i budućih planova”, gde su poslanicu informisali predsednik Isailović i svi njegovi saradnici.

Za Rađevce, ali i ljude iz mnogih drugih sredina, koje je posetila Ivana Popović, njene posete i živo interesovanje za sve ono što tišti „običnog“ čoveka su prijatno iznenađenje. Obično su navikli da poslanike, „svoje predstavnike“, vide samo tokom tv prenosa skupštinskih zasedanja, ali retko i za govornicom da iskažu glas onih koji su ih izabrali.

– Ivana je baš pravo osveženje, primer kako treba da radi istinski predstavnik naroda, a ona to jeste – kaže Rađevac Stanko Vasić.

Ivana Popović kraj Rađevog kamena, simbola Rađevine

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.