Pola miliona evra za najluksuzniju istarsku plažu

Koncertom Nine Badrić otvorena najluksuznija istarska plaža i svečano obeleženo otvaranje letnje sezone  u Kempinski Adriatic hotelu u Savudriji

Koncert Nine Badrić

SAVUDRIJA, 15.06.2018. – Zvanično otvaranje letnje sezone u hotelu Kempinski Adriatic obeleženo je koncertom regionalne muzičke zvezde Nine Badrić, prigodnim programom na novootvorenoj plaži i vatrometom. Ovaj luksuzni golf i spa resort u Istri, smešten nedaleko od Umaga, prošle godine prešao je u vlasništvo jedne od najvećih srpskih kompanija, MK Group, a novi vlasnik je odmah započeo investicioni ciklus.
Ulaganjem skoro pola miliona evra, osavremenjena je plaža. Novi objekti i novi nivo usluga sada zadovoljavaju zahteve gostiju Kempinski hotela. Uz plažu, na kojoj se radilo skoro 14 meseci, smešten je i obnovljeni Beach bar, na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon sa pogledom koji oduzima dah. Upravo ovim investicijama, MK Group pokazala je da namerava da strateški nastavi ulaganje u razvoj svog hotelskog sektora širom regiona.

Hotel Kempinski Adriatic u Savudriji
Nina Badrić i Miodrag Kostić, predsednik kompanije MK Group

Potencijal Istre

„Investicijama u prestižni Skiper Resort u Istri, u čijem je sastavu i hotel Kempinski Adriatic sa pet zvezdica, kao i nedavnim zvaničnim otvaranjem hotela Sheraton u Novom Sadu pokazali smo da smo ozbiljni u nameri da postanemo jedna od najvećih regionalnih hotelskih kompanija i uvežemo biznise na najatraktivnim lokacijama od Portoroža, Budve, Beograda do Novog Sada. Istra je regija koja ima izuzetan turistički potencijal i kvalitetnu ponudu i kao takva nam je veoma privlačna za dalji razvoj hotelskog biznisa“, rekao je Nikola Avram, direktor grupacije hotela, koja posluje u okviru MK sistema.

Pogled na plažu hotela Kempinski Adriatic, vrednu pola miliona evra
Predsednički apartman u hotelu Kempinski Adriatic

Benefit za regiju

Direktor hotela Kempinski Adriatic, Dalibor Škvorc, zahvalio se MK Group na velikim investicijama u hotel, koje će ne samo da podignu sadržaje objekta na jedan viši nivo, već i da ojačaju turistički potencijal cele Savudrijske regije. Otvaranju plaže, koncertu Nine Badrić i zabavi do kasnih noćnih sati prisustvovao je i gradonačelnik obližnjeg Umaga, Vili Basanese, brojni predstavnici lokalne samouprave i medijske ekipe iz celog regiona.

Elegantni enterijer soba hotela Kempinski Adriatic

Savršen odmor

Inače, hotel Kempinski Savudrija, smešten je na severozapadu Istre, odlično povezanom autoputevima sa regionalnim centrima: Ljubljanom, Zagrebom i Beogradom. Uključuje 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, vrhunski spa centar i jedini profesionalni teren za golf sa 18 rupa u Istri, otvoren tokom cele godine.
U sklopu resorta nalaze se i vile, restorani, kapelica za venčanja, kao i brojni sadržaji namenjeni deci. Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, najluksuznija plaža, ruralni krajolici sa vinogradima i maslinjacima, srednjevekovni gradići, bogata istorija, ali i mogućnost da se u jednom kadru uživa u lepotama hrvatske, slovenske i italijanske obale, čine Istru i Savudriju savršenom destinacijom za odmor.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.