Otvorena letnja scena hotela Sheraton Novi Sad

Novi Sad, 17. jun 2020. godine­– “Letnja scena Sheratona” otvorena je najavom premijere predstave “Hotel 69” uz prisustvo glumačke ekipe: Jelisavete Orašanin Teodosić, Tamare Krcunović, Vladimira Aleksića i Andrije Kuzmanovića.Program letnje scene činiće neke od najpopularnijih predstava koje se igraju u autentičnom ambijentu hotela, koje su poznate beogradskoj publici,  a ljubitelje stand-upa u novosadskom Sheratonu očekuje bogat kulturni sadržaj tokom leta.

 „Želimo  da se sadržajima i ponudom maksimalno prilagodimo građanima Novog Sada.Pored jedinstvenog iskustva koje Sheraton pruža, ubeđen sam da će publika ovog leta uživati, kako u sjajnim predstavama i kulturnim sadržajima„Letnje scene Sheratona“, tako i novootvorenom Sheraton gardenu. Ovim i brojnim drugim dešavanjima, kao što je matine petkom i tradicionalni nedeljni ručak u restoranu sa vrhunskom gastronomskom ponudom,ali i vikend paketima, spa i velnes sadržajima sigurni smo da ćemo privući veći broj gostiju i na taj način pozitvno reagovati na izazove u kojima se hotelski biznis našao, rekao je ovim povodom Novak Bojanić, direktor hotela Sheraton.

Publika željna dobrih predstava i kulturnih sadržaja će od 16. juna moći da uživa u programu letnje scene hotela Sheraton koji obuhvata predstave: Hotel 88, Hotel 69, Scene iz bračnog života,stand up nastupe popularnih izvođača, poetske večeri “Scene” i mnoge druge kulturne sadržaje.

„Srećna sam što smo ponovo počeli da igramo predstave, posle pauze od par meseci, nedostajali su mi i kolege i publika. Uvek je dobar osećaj biti na sceni, a dodatni izazov je kad je ta scena zapravo hotel. Sheraton je fenomenalan domaćin i jedva čekam da nastupam pred novosadskom publikom“, izjavila je glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić.

Posle konferencije za medije, odigrana je jedna od najpopularnijih beogradskih predstava „Hotel 88“, koja se igra u specifičnom abijentu hotela, dok je 2.julrezervisanzapredstavu “Scene izbračnogživota”. Nova predstava “Hotel 69” ćebitina “LetnjojsceniSheratona” 10.jula. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose s javnošću Represent Communications, kontakt osoba: Violeta Opačić, +381 63 385 031, violeta.opacic@represent.rs

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.