Novogodišnja Džemara priča

Šta se dogodi kad sladokusci požele da im se različiti „Džemara“ ukusi spakuju u trajnu ambalažu od prirodnog materijala, sa utisnutim „Džemara“ znakom?

U pogonu „Džemara“, na planini Jagodnji iznad Krupnja, rodila se ručno rađena poklon kutija od drveta u koju staje sedam različitih voćnih ukusa i jedan ajvar.

Da li znate?

Proizvodni pogon „Džemara“ nalazi se na samo nekoliko kilometara od Mačkovog kamena, vojničke kote iz Prvog svetskog rata, upisane zlatnim slovima u istoriju srpskog junaštva…

Put od hiljadu milja počinje prvim korakom

Drvene kutije spremne za uštampavanje logotipa „Džemara“

Sada je kucnuo čas da vam predstavimo „Džemara“ junake, koji su ovu kutiju za nepune dve nedelje proizveli, brendirali, napunili i transportovali do kupca.

Prvi se zove Cvetko i živi kraj Osečine, u selu Plužac. On je stolar na glasu.

Drugi junak se zove Dejan Lukić i živi u Loznici. On je majstor za lasersko sečenje i graviranje. Dejan je ugravirao „Džemara“ logotip na poklopac drvene kutije.

Dejan Lukić ispred firme “Profiko svetleće reklame” u Loznici

Ko ima volje, ima i načina

Ima još glavnih junaka „Džemara“ novogodišnje priče! Svi oni žive u planinskom selu Kržava iznad Krupnja, gde se, među organskim malinjacima, kupinjacima i šljivicima, ušuškao pogon „Džemara“.

Zimska idila u selu Kržava na planini Jagodnji iznad Krupnja

Na scenu stupaju: Sandra Marković, Milanka Ilić i Vlado Đokić.

Sandra i Milanka spakovale su novogodišnje „Džemara“ pakete da budu cakum-pakum i da obraduju svakog ko ih dobije na poklon.

Kada su kutije složene na palete, Vlado Đokić ih je odvezao do kupaca.

Srećna vam Nova 2021. godina!

Ručno rađena drvena „Džemara“ kutija sadrži osam „Džemara“ ukusa:

1. Malina sa ljutom papričicom
2. Kupina sa aktivnim ugljem
3. Višnja sa đumbirom
4. Jagoda
5. Malina sa nanom
6. Kupina sa ružinom vodicom
7. Borovnica sa lavandom
8. Ljuti ajvar

Napomena: Cena paketa sa ukrasnom drvenom kutijom iznosi 4.500 dinara. U cenu su uključeni PTT troškovi.

U „Džemara“ luksuznom pakovanju nalazi se i liflet, na kome je dvojezična priča (srpski i engleski) o tome kako je brend „Džemara“ rođen iz velike ljubavi prema zdravoj hrani i tradiciji, koju u svom srcu gaji Ivana Popović. 
Ivana je Beograđanka koja se zbog pogona „Džemara“ preselila iz grada na selo. Ona je idejni tvorac brenda, svih „Džemara“ ukusa, kao i „Džemara“ luksuznog pakovanja.

Svi vaši snovi mogu postati stvarnost – ukoliko imate hrabrosti da ih sledite.

 Volt Dizni

Branislava Mićić
Branislava Mićić

Više od četvrt veka glavni je urednik ilustrovanih izdanja za žene, posvećenih „malim stvarima koje život znače“. Zanat je pekla u „Turističkoj štampi“, da bi se 2002. potpisala iza prvog licencnog ženskog nedeljnika u Srbiji „Burda Lisa“. Prelaskom u novinsku kuću „Color Press“ pokreće još jedno licencno izdanje „Tina“. Godine 2009. osniva „Ona Magazin“, koji bez prekida izlazi do danas.

1 Comment

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.