KOPAONIK – Sinonim za odmor i rekreaciju u prirodi

Aktivan odmor, avantura, osveženje i zabava za sve ljubitelje prirode i planinskog odmora

Imate želju za doživljajem netaknute prirode od koje će vam zastati dah, daleko od svih izazova svakodnevnice? Želite da osetite slobodu i adrenalin, i čak testirate vlastite granice izdržljivosti? Želite mini beg od grada gde se možete relaksirati sa porodicom, uskočiti u bazen i posmatrati prirodu koja vam toliko nedostaje? Savršen odmor je na samo 290 km od Beograda i to na Kopaoniku u hotelskim kompleksu MK Mountain Resort!

Bogatstvo sadržaja

Kopaonik je jedna ćudljiva i očaravajuća planina, koja je tokom proleća možda još lepša, bogatija i pitomija nego zimi. Nakon rekordne posećenosti tokom uskršnjih praznika, MK Mountain Resort vam za 1. maj pruža neverovatan ugođaj i ogromne mogućnosti za aktivan i kvalitetan odmor:

  • Uživanje u jedinstvenoj prirodi – Ukoliko ste tip osobe koji voli „sporiji tempo“, imate priliku da uživate u panoramskom razgledanju žičarom, streličarstvu, pešačkim turama. Možete još da uživate u prvomajskom ručku u prirodi, na krovu Srbije, odakle se prostire neverovatan pogled.
  • Dodatni sadržaji za decu – Roditelji, ne brinite! MK Mountain Resort brine i o najmlađima! Posebno za prvomajsku priliku, vašoj deci će biti omogućene brojne radionice za slikanje, bojenje, kreativne tehnike i ručni rad, druženje, učenje, kao i tematske radionice. Imaćete priliku da se prepustite čarima planine dok su vaši najmlađi sa profesionalcima u mini igraonicama i na dečijim predstavama.
  • Spa & Wellness – Nakon aktivnosti u prirodi, možete uživati u spa & wellness sadržajima koje nude hotelski kompleksi MK Mountain Resorta. Hotel Grand poseduje jedinstveni „Grand Oaza Spa & Wellness centar“, koji se prostire na 1800 m², gde se nalazi bazen, pogodan za plivanje, sa ležaljkama i koktel barom. Tu su i saune, tursko kupatilo, tuševi i slana soba, a u prvomajski paket ulazi i relax masaža. Poseban doživljaj je svakako kupanje u otvorenom bazenu sa pogledom na Pančićev vrh.

Promotivne cene

Idealna ponuda 1. maja na planini – MK Mountain Resort pripremio je promotivne cene za tri noći, polupansion uz uključene dodatne sadržaje od već 126 €. Uz gratis smeštaj za decu do 12 godina, prvomajski ručak u prirodi, Erdevik vinsko veče, relax masažu, kreativne radionice za decu, dečije predstave, profesionalne fitness programe, spa & wellness, obezbedite sebi i vašoj porodici kvalitetno i ispunjeno vreme na planini. U Hotelu Grand & Spa**** po ceni već od 162 € po osobi, po paketu, i Angella & Residence Hotelu već od 126 € po osobi, po paketu, priuštite sebi savršeni mini odmor na Kopaoniku.

Jedno je sigurno – na Kopaoniku, uz uzbudljiv doživljaj prirode, zabavne pustolovne staze, odličan program za decu i opuštanje, nikada ne može biti dosadno!

Rezervacije i informacije:
036/ 5471 977
info@mkresort.com
http://mkresort.com/

 

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.