Ko kaže da četiri žene ne mogu da nađu zajednički jezik?

Četiri „frajle“ dele jednu ljubav. Svakoj je muzika na prvom mestu

„The Frajle“, akustični bend iz Novog Sada koji je postao regionalni muzički fenomen, snimio je novi album „Ljubav na dar“, čiji je izdavač „Lampshade Media“. Promotivnu turneju ovaj kvartet, koji postoji od 2009. godine, započeo je krajem maja koncertom u Kikindi. Za novu pesmu „Ma daj, lutko“, inspirisanu šumom mora, suncem i flertom, četiri frajle (Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča) snimile su spot o kome neće da zucnu unapred ni reči. Da li su se skinule u kupaće kostime, gledaćemo, a do tada uživajte u njihovim baladama koje će se vrteti ovog leta i bećarskom intervjuu koji je pred vama.

Koji vas ideal drži kao jedno telo a četiri duše, uprkos prirode žene da potre konkurenciju i nametne sebe kao prvu?

Ne bismo rekle da je to priroda žene. To je priroda pojedinca bez obzira na pol. Žena ženi nije vuk. Žene se podržavaju, stvaraju, ostvaruju i inspirišu. Takođe smo sve četiri zaljubljene u muziku, ali i pristupamo svemu sa velikim profesionalizmom.

Godine prolaze a vi i dalje ni jednom rečju, grimasom ili gestom niste stale na put jedna drugoj. Da li sve životne uloge, a ne samo muzičke deonice, boju kose i vožnju „frajlomobila“, sestrinski delite?

Veliki deo svog vremena provodimo zajedno. Delimo naše živote i zajedničkih ih živimo.

Igre rečima

Koja je od vas četiri zadužena za prefinjenu erotiku koju propagirate i „bezobrazne“ stihove: „ja nisam fina“, „da me barem malo ućutkaš“, „kako bih se tu ispod tvog ramena ućulila“…? Da li tu istu frajlu režiseri spotova smatraju najseksepilnijom?

Hahaha, kako kad! Volimo igre rečima, volimo bezobrazne stihove, a na spotove gledamo kao na mini filmove, priče… Ekranizaciju naših stihova.

Kompletan intervju čeka vas u Ona Magazinu 86, koji izlazi krajem juna.

Ivana Popović
Ivana Popović

Ivana Popović je dugogodišnji dizajner Ona Magazina i Chernogoria Zhurnala i autor njihovog totalnog redizajna. Ona brine i o marketingu oba izdanja od njihovog osnivanja do danas, pri čemu Ona Magazin izlazi punih devet a Chernogoria Zhurnal punih 12 godina. I na kraju, Ivana je pasionirani zaljubljenik u kulinarstvo, urednik rubrike „Ivanina kuhinja“ i maštar u sasvim drugom smeru od izdavaštva.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.