Jednostavna i univerzalna nega za sva stanja kože i kožu svih doba

Koža je organ koji nas štiti od spoljnih uticaja poput mikroorganizama, vremenskih prilika, UV zračenja, hemikalija, a na njoj se u vidu brojnih i različitih nesavršenosti ispoljavaju i sve promene kroz koje organizam prolazi od puberteta, preko trudnoće, do stresa i starenja. Strije, ožiljci, dehidratacija i neujednačen ten pogađaju ljude svih životnih doba.

Od 25 godine počinje i proces starenja jer proizvodnja novih ćelija kože i kolagena opada, te se pojavljuju prve bore i fine linije. Zbog svega navedenog nega može biti zahtevna. Ipak, uz savremeni imperativ da se u rutini nege sve više koriste prirodni preparati, ona postaje jednostavnija.

Sa kombinacijom ulja lavande, ruzmarina, kamilice i nevena, kao i vitaminima A i E, Bio-Oil je univerzalni proizvod, pogodan za sve izazove sa kojima se koža lica i tela suočava u bilo kom životnom dobu. Uz redovnu primenu Bio-Oil preparata, strije i ožiljci postaju manje vidljivi, ten ujednačen, a koža hidrirana i blistava što smanjuje vidljivost bora i finih linija.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.