HOTEL SHERATON DOBIO SREBRNI PEHAR NOVOSADSKOG SAJMA

Novi Sad, 10. oktobar 2019. godine –Hotel Sheraton Novi Sad, koji posluje u okviru MK group, dobitnik je ovogodišnje nagrade „Srebrni šampionski pehar Novosadskog sajma“, koja se dodeljuje u okviru 52. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu. Pored ove ugledne nagrade, hotel Sheraton Novi Sad je dobio i deset zlatnih medalja iz različitih kategorija, od izgleda objekta, preko izuzetnog kvaliteta usluga spa centra i kongresnog prostora, do vrhunskog kvaliteta usluge u restoranu „Peppermint“. Na svečanosti “Veče šampiona”, u Master Centru Novosadskog sajma, nagradu je primio  direktor hotela Novak Bojanić.

Direktor Hotela Sheraton Novi Sad Novak Bojanić i direktorka prodaje i marketinga hotela Sheraton Novi Sad Senka Prijović

„Veoma smo ponosni što smo dobili ovo prestižno priznanje u našem gradu, koje predstavlje satisfakciju za veliki trud koji smo uložili da bismo podigli kapacitete našeg hotela i učinili ga prepoznatljivim na turističkoj mapi Novog Sada i čitavog regiona“, naveo je Bojanić.

Hotel Sheraton Novi Sad dobio je u maju 2019. godine i „Kapiju uspeha“, priznanje Privredne komore Vojvodine za kvalitet ugostiteljskih i turističkih usluga. Hotel Sheraton u Novom Sadu investicija je MK Group vredna 12 miliona evra i deo je strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.