Doček Nove 2020. godine na Kopaoniku uz Draganu Mirković

Na dočeku Nove godine na Kopaoniku u hotelu Grand, nastupiće po prvi put u svojoj karijeri, jedna od naših najvećih muzičkih zvezda, Dragana Mirković

Ovaj nastup biće jedan od centralnih muzičkih i zabavnih sadržaja ove zimske sezone u hotelu Grand, koji već godinama donosi posetiocima naše najlepše planine ekskluzivne muzičke nastupe. Dragana Mirković je najavila vrhunski provod, a na nastupu će je pratiti čuveni orkestar Ace Sofronijevića. Organizatori sa pravom očekuju do poslednjeg mesta punu svečanu salu koja može da primi više od 600 gostiju.

„Novogodišnja noć uvek sa sobom nosi neku magiju i ima posebnu energiju. To pozitivno osećanje delim sa svojom publikom već 35 godina i jedva čekam novogodišnji koncert u hotelu Grand. Neizmerno sam srećna što po prvi put nastupam za Novu godinu na Kopaoniku i što će nam domaćin biti ovaj prestižni hotel”, rekla je Mirkovićeva.

U reprizi „najluđe noći“ 1. januara goste na Kopaoniku takođe očekuje najbolji provod za koji će se pobrinuti vlasnica nekih od najvećih hitova naše narodne muzike, Ana Bekuta. Ona će, sa  orkestrom Ace Sofronijevića, biti zadužena da publici u  svečanoj sali hotela Grand pruži nezaboravne trenutke uz dobro poznate melodije.  

Broj mesta je ograničen, a karte se mogu nabaviti u paketima već od 19 000 rsd, koji uključuju muzički program za doček i reprizu dočeka, kao i svečanu novogodišnju večeru.

Doživite iskustvo hotela sa 4 zvezdice, uživajte u hrani naših najboljih kuvara i jedinstvenom pogledu na vrhove Kopaonika, rezervišite svoje mesto na vreme.

Fotografije Dragane Mirković: Mirko Tabašević

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.