Dermablend – puderi koji će vam podići samopouzdanje

Nijansu birajte prema boji grudi i ramena, poručuje šminkerka Ena Jović

Dermablend puderi su razvijeni u saradnji sa stručnjacima u Vichy Laboratorijima, dostupni u apotekama, hipoalergeni, nekomedogeni, primereni i za osetljivu kožu, obogaćeni sastojcima koji hidriraju i neguju kožu, i UV filterima za zaštitu od štetnih uticaja okoline. Pružaju visoko prekrivanje i izuzetnu postojanost, uz lagani osećaj na koži bez efekta maske.
Birajte između Dermablend fluida, tečnog korektivnog pudera primerenog svim tipovima kože, koji odlično prekriva manje i veće nepravilnosti na koži, i Dermablend 3D Correction inovativnog pudera za masnu kožu sklonu aknama.
Oba pudera dostupna su u četiri nijanse (15 Opal, 25 Nude, 35 Sand i 45 Gold) koje se savršeno stapaju sa kožom za prirodan izgled tena.

Iz prve ruke

Dejana Erić, YouTuberka, kaže: „Dermablend fluid prekriva crvenilo, fleke i odlično ujednačava ten. Pored nege i lepog izgleda, važno mi je da puder bude postojan, a Dermablend fluid mi to pruža i pokazao se odlično tokom celodnevnog nošenja, bez pomeranja i prosijavanja moje masne T-zone.“

Dobar savet

Šminkerka Ena Jović ističe: „Prekrivna moć pudera može da varira u zavisnosti od toga kako ga i koliko stavite. Ukoliko želite da dobijete laganiju teksturu pudera, možete ga pomešati sa kremom koju već koristite. Tako ćete od svog omiljenog pudera dobiti toniranu kremu, idealnu za dan. Nijansu birajte prema boji grudi i ramena – vrlo često je lice svetlije ili tamnije od navedenih regija, a vrat je gotovo uvek svetliji od lica.“

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.