DA LI VERUJETE U HIDRATANTNU NEGU ZA KOREKCIJU TENA?

Znamo da zvuči bajkovito, ali istina je – ne morate više da birate između hidratantne dnevne nege i efikasnog prekrivanja za savršen ten! Sada je tu novi La Roche-Posay hibridni proizvod, TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME.

Sigurno ste čuli za često poređenje „letnje“ i „zimske“ varijante šminke, ali i dnevne nege, pri čemu se druga često nepravedno povezuje sa teškom i višeslojnom, za razliku od prve koja je lagana i jednostavna. Za vašu osetljivu kožu, zar ne bi bilo najbolje da se dnevna nega uopšte ne razlikuje u odnosu na sezonu, već da uvek bude lagana, umirujuća i osvežavajuća, a da istovremeno prekriva i tonira kožu?

Pevačica Sara Jovanović je ambasadorka brenda La Roche Posay

Upravo takav proizvod predstavlja La Roche-Posay inovacija – TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME. Novi proizvodspaja ono što dnevna nega može da vam pruži – umirujuću hidrataciju i korekciju tena – dok prekriva, hidrira i štiti kožu koja je u trenutku smirena, a crvenilo ublaženo. Sa samo jednim proizvodom, lagane teksture koje se lako razmazuje i omogućuje koži da diše, dobijate prirodnu pokrivenost sa svim koristima koje očekujete od hidratantne dnevne nege.

Ova kombinacija naziva se hibridnom formulom, baš zato što deluje „na dva fronta“ – daje osetljivoj koži dodatnu zaštitu i osveženje, a ima i moć prekrivanja, za ujednačen ten.Zbog svoje izrazite multifunkcionalnosti, TOLERIANE SENSITIVE obojena krema idealan je saveznik za životni tempo koji ostavlja malo vremena za opsežne beauty rutine: dok stavljate podlogu koja će smanjiti crvenilo, iritacije i osetljivost, istovremeno koži pomažete da postane prirodno lepša!

Novu TOLERIANE SENSITIVE obojenu kremu odlikuje kombinacija 70 odsto La Roche-Posay termalne vode, koja smiruje kožu, smanjuje crvenilo i iritaciju, vitamina B3 koji smanjuje osetljivost kože, i mineralnih pigmenata koji prirodno ujednačuju ten tokom celog dana. Glicerin obnavlja i štiti, kao snažan hidratantni aktivni sastojak, a Niacinamid deluje smirujuće.

TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME se nanosi svakodnevno, na lice i vrat. Proizvod je testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom, a dostupan je u dve univerzalne nijanse. Vreme je da se uverite u to koliko jednostavna, lagana i efikasna dnevna nega može da bude, uz vas svakog dana bez obzira na sezonu!

Dodatne informacije o proizvodu možete pronaći na La Roche-Posay sajtu.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.