Bio-Oil, univerzalna prirodna nega za vašu kožu

Bio-Oil, jedan od vodećih svetskih brendova za negu kože, posebno razvijen kao efikasno rešenje za različite tipove kože, pomaže u prevenciji nastanka strija, ožiljaka i neujednačenog tena. Ovaj preparat posebno je efikasan za kožu koja stari kao i za dehidriranu kožu. Bio-Oil nalazi se u kategoriji veganske kozmetike, nije testiran na životinjama i  bezbedan je za upotrebu kod trudnica. 

Bio-Oil je proizvod za negu kože sa brojnim delotvornim svojstvima i može se koristiti za negu tela, ali i lica. Formulacija Bio-Oil-a je kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina suspendovanih u uljanoj bazi. Proizvod poboljšava izgled novih i starih ožiljaka, pigmentnih promena na koži, a vrlo je efikasan i u prevenciji formiranja strija koje mogu nastati kao posledica brzog rasta u tinejdžerskom periodu ili naglog porasta težine.

Nanošenje ovog ulja može biti i efikasan način da se koži povrati prirodna hidriranost koja je izgubljena zbog vremenskih uslova kao što su jak vetar, česta kupanja neadekvatnim kupkama ili sapunom, ili pak zbog toga što je često izložena centralnom grejanju ili klimi. Bio-Oil, takođe, ublažava svrab koji je prateći efekat ožiljaka nastalih usled opekotina. 

Jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i vitamina

Nemački hemičar Dieter Beier, koji je radio na formuli ovog kozmetičkog preparata, iz svojih istraživanja saznao je da ulje, kada se oslobodi kiseonika, omogućava ekstraktima i vitaminima iz biljaka da ispolje svoja puna svojstva i obezbede maksimalnu delotvornost. Upravo je zato ulje baza za Bio-Oil. Sa druge strane, revolucionarni sastojak ovog proizvoda, PurCellin Oil™, menja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim. Ovo osigurava da će sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti apsorbovana u kožu.

Sastojci Bio-Oil ulja biljnog porekla su ulje nevena, ulje lavande, kao i ulje ruzmarina i kamilice, dok proizvod sadrži i vitamine A i E, koji pospešuju formiranje novog sloja kolagena, a pomaže i u obnavljanju kože, omogućavajući povećanje elastičnosti, kao i poboljšanje teksture i tona kože.

Poznate ličnosti širom sveta preporučuju Bio-Oil

Iz informacija u medijima saznajemo da su Bio-Oil koristile brojne poznate ličnosti poput Kim Kardašijan, kao i Mel B koja je nekadašnja članica muzičke pop grupe Space Girls. Takođe, mediji nam donose i informacije da je i Kejt Midlton nanosila Bio-Oil proizvode na svoju kožu u toku trudnoće, kako bi sprečila nastanak strija. Model Miranda Ker i glumica Siena Miler koriste Bio-Oil proizvode za svakodnevnu negu kože.

Više od 280 međunarodnih priznanja

Bio-Oil ulje za negu kože dokazalo je svoju efektivnost na svetskom nivou. Od međunarodnog predstavljanja proizvoda 2002. godine, Bio-Oil je osvojio više od 280 nagrada među proizvodima za negu kože i postao najprodavaniji proizvod protiv ožiljaka i strija u 23 zemlje.

Njegov uspeh potvrđuje i prvo mesto na Amazonovoj listi najprodavanijih proizvoda za negu u protekloj deceniji. Najveća potvrda za Bio-Oil su ipak zadovoljni korisnici koji svakodnevno dele svoja pozitivna iskustva i koji se iznova i iznova vraćaju ovom proizvodu. Iskustva naših zadovoljnih korisnika i brojne savete iz oblasti nege kože, možete pronaći na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Bio-Oil brenda u Srbiji.

Odgovorni prema svima

Bio-Oil je odobren od strane engleske organizacije Lepota bez okrutnosti, koja se protivi da se životinje koriste u kozmetičke svrhe. Kozmetika ne sadrži životinjske proizvode i nije testirana na životinjama, a ova organizacija odobrila je Bio-Oil kozmetiku kao isključivo vegansku, koja ne predstavlja opasnost po zdravlje i nema negativan efekat na okolinu.

Kompletna nega koja staje u vaš džep

Pored pakovanja od 125 ml i 60 ml, Bio-Oil se proizvodi i u pakovanju od 25 ml koje je pogodno da stane u džep ili mali neseser, tako da svoju omiljenu negu možete svuda nositi sa sobom.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.