Beogradom krstari beli fića sa natpisom BE UNIQUE

Da i brojanice mogu biti atraktivan modni detalj, dokazuje juvelir Damjan Popovac i njegov brend „Be Unique“. Ovaj umetnik srpskog porekla, koji živi i stvara u Dizeldorfu, dizajnirao je brojanice jedinstvenog stila, koje su izazvale veliko interesovanje, ne samo u Srbiji, već i u svetu.

Mala zimska čarolija, u okviru koje je premijerno izložena kolekcija nakita sa potpisom Damjana Popovca

Izrađene od plemenitih metala, najčešće srebra 925 i 18kt zlata, one su zadržale standardnu formu od 33 čvora, ali i ponudile sasvim novu estetiku, sa izvesnom dozom luksuza. To se posebno odnosi na modele koji su diskretno ukrašeni dijamantima ili drugim dragim kamenjem.

Pored navedenih, „Be Unique“ u svojoj ponudi ima i brojanice od lave, ebonovine, kao i pletene modele, koji su podjednako atraktivni a uz to dostupni većem broju kupaca.

Svoju novu kolekciju, Damjan Popovac predstavlja na sasvim poseban način, nudeći Beograđanima, kao i svim gostima Beograda, pravu čaroliju u vreme božićnih i januarskih praznika. Inspirisan likom glumca Dragana Nikolića i njegovom ulogom Flojda u legendarnom filmskom ostvarenju „Nacionalna klasa“, osmislio je umetnički projekat pod nazivom „Fića“.

 

Nekada najpopularniji auto među Jugoslovenima, ponovo „krstari“ ulicama Beograda. Svakog dana parkiran na drugoj lokaciji, predstavlja jedinstveni izložbeni prostor. Od crvenog tepiha, preko jelke, patuljaka i nezaobilaznog Deda Mraza, u belom „Fići“ decu i odrasle čeka i najnovija kolekcija nakita sa potpisom Damjana Popovca.

Konceptualna izložba nakita traje do kraja januara 2019. godine, a lokacije belog „Fiće“ svakodnevno su dostupne putem sajta www.Beunique.life .

Bratislav Mihailović
Bratislav Mihailović

Bratislav Mihailović - Art Manager, novinar i kreativac širokog spektra interesovanja. Saradnju sa štampanim izdanjem Ona Magazina, započeo intervjuom sa Džoanom Kolins. Napisao je biografsku knjigu o Madoni. Autor je bloga: artandpopbybm.blogspot.rs

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.