Aktuelne ponude najboljih restorana u Beogradu

„Ne postoji iskrenija ljubav od ljubavi prema hrani.“
Džordž Bernard Šo

  1. Restoran „Lavash“ u Beton hali, bez sumnje najraskošniji ugostiteljski objekat u gradu, trenutno ima dve aktuelne ponude, koje ne bi trebalo da propustite. Jedna je „Tajne Orijenta“ – kompletan meni (sa slike) koji uključuje još čašu vina ili piva, kao i tursku kafu po ceni od 1200 dinara. Druga je „Šećer sofra“ koja uključuje marokanski kolač sa bademima, domaći ratluk, baklavu, tulumbu, alvu i ružinu vodicu po ceni od samo 690 dinara.

www.lavash.rs

  1. U restoranu „Cantina de Frida“ u Beton hali, po mnogima najboljem mestu za provod u našoj prestonici, nedeljom se „brančuje“. Stoga vam preporučujemo da već u prvu nedelju, dan koji je i Bog odredio za odmor, zauzmete mesto u „Fridi“ u periodu od 14 do 18 časova. Kompletan brunch koji uključuje mnoštvo raznovrsnih, egzotičnih zalogaja po receptima meksičke, argentinske, peruanske i drugih latinoameričkih kuhinja, uz kafu i detoks vodu po izboru, iznosi samo 1400 dinara.

www.cantinadefrida.com

  1. Restoran „Lovac“ u samom srcu Vračara, sa naznakama boemije i kuhinjom koju gurmani svrstavaju u najbolju u gradu, u Beogradskoj nedelji restorana koja traje od 01. do 07. oktobra, nudi set meni po ceni od 1200 dinara (piće nije uključeno u cenu).
    Ne zaboravite da isti objekat, koji može da se pohvali tradicijom dugom 55 godina, od 15. oktobra organizuje Dane divljači.
    Preporučujemo vam da probate nova jela od divljači: pečenje od muflona (sa aromatičnim biljem, romulada sosom i povrćem ispod sača), zečiji paprikaš, kobasicu od muflona, lovačku čorbu od fazana (sa mladim povrćem i knedlicama), te roladu od divlje svinje (za roladu se koristi domaća pančeta a jelo se peče ispod sača).

www.restoranlovac.rs

Dani divljači u restoranu “Lovac” počinju već od 15. oktobra

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

1 Comment
  1. Odlican restoran Lovac ali i vrhunski Lavas. Bila, u nekoliko navrata i toplo preporucujem. Pri tom cene umerene.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.