Život je maskenbal, poručuju iz klub-restorana „Cantina de Frida“

Tradicionalni aprilski maskenbal u restoranu „Cantina de Frida“

Pobednička maska koju je ponela gospođa Vera Robović njenih je ruku delo

Tradicionalni maskenbal klub-restorana „Cantina de Frida“ u Beton hali u Beogradu, održan je, na radost brojnih gostiju, u petak 20. aprila. Bio ja to deveti maskenbal po redu, koji je nosio slogan „Život je maskenbal“ i koji je pokazao da je ovo tematsko veče svake godine sve uspešnije.

„To je događaj za koji se uvek traži mesto više“, izjavila je Biljana Frlog, PR menadžer restorana. „Imamo goste koji iz godine u godinu dolaze i ono što sam primetila, a zbog čega sam više nego zadovoljna, jeste trud koji oni ulažu u pripremanje svojih kostima. „Cantina de Frida“ je i ovog puta obezbedila maske koje su se mogle iznajmiti ili kupiti ispred samog restorana, ali gosti su uglavnom dolazili kostimirani što je pokazatelj uspešnosti ovog događaja.“

Drugo mesto dodeljeno je devojkama sa maskama svetlećih lampi

Nagrađene maske

Kao i ranijih, i ove godine je „Cantina de Frida“ obezbedila nagrade. Prvo mesto osvojila je Vera Robović, koja je redovni učesnik „Fridinog“ maskenbala i koja svoje fantastično upadljive kostime, sama šije. Ovog puta sašila je sebi raskošnu haljinu po uzoru na najlepšu pticu na svetu – pauna. Ona je osvojila petodnevni aranžman – put u Veneciju za dve osobe.

Treće mesto osvojila je Ivana Rakočević, koja se prerušila u sliku Fride Kalo

Drugo mesto dodeljeno je dvema devojkama koje su prerušile u lampe. One su na glavi nosile abažure koji svetle, što je bilo veoma efektno. Treće mesto osvojila je Ivana Rakočević, čija je maska predstavljala sliku Fride Kalo.

Zoran Mirčetić, urednik fotografije Ona Magazina i Biljana Frlog, PR menadžer klub-restorana „Cantina de Frida“
Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.