Više stotina zvanica na svečanom otvaranju prvog hotela „Sheraton“ u Srbiji

Gosti iz elitnih krugova poslovne javnosti i brojne zvanice iz javnog života prisustvovali su 31. maja proslavi povodom svečanog otvaranja prvog Šeraton hotela u Srbiji. Time je Novi Sad stao rame uz rame sa svetskim prestonicama na mapi čuvenog lanca „Sheraton“.

Domaćini su za ovu priliku priredili spektakularan događaj kakav dolikuje povodu, a nastup ekscentričnog Studia Alektik i maestralne izvedbe šefa kuhinje, izazvali su lavine pohvala i ostavile u pozitivnom raspoloženju gotovo 500 gostiju.

Gostima je dobrodošlicu poželeo predsednik MK Grupe Miodrag Kostić

U najvećoj, kongresnoj sali, priređen je i zvanični deo događaja, na kome je gostima dobrodošlicu poželeo predsednik MK Grupe Miodrag Kostić. On se zahvalio zvanicama na dolasku i izrazio zadovoljstvo što mu je ukazana prilika da svečano predstavi investiciju vrednu 15 miliona evra, koja će da doprinese bržem razvoju Novog Sada kao centra kongresnog turizma.

Miodrag Kostić i premijerka Ana Brnabić

Svečanosti je prisustvovala i premijerka Ana Brnabić, koja je istakla svoje veliko lično zadovoljstvo što prisustvuje otvaranju hotela „Sheraton“.

„Ovo je još jedan izuzetno značajan signal za Novi Sad, sve njegove građane, sve goste i sve one koji tek planiraju da posete Novi Sad. Ovakvim hotelom Novi Sad postaje još jači turistički, kongresni i kulturni centar naše zemlje“, izjavila je Brnabić.

Prvi „Sheraton“ hotel u Srbiji posluje pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu „Marriott International“, i raspolaže sa 150 superior soba, od čega je devet apartmana i jedan predsednički apartman. Krasi ga i elegantan „a la carte“ restoran sa vrhunskom ponudom, kao i bar koji će biti na usluzi ne samo gostima hotela, već i građanima.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena