Trudnice koje bude najviše pažnje javnosti

Prva beba Megan Markl (37) i princa Harija (34) rodiće se carskim rezom, a sam čin rođenja će biti privatan. Kako se šuška porođaj će se obaviti na katolički Uskrs, u nedelju 21. aprila, istog dana kada i kraljica Elizabeta Druga proslavlja svoj 93. rođendan. Ako je verovati kladionicama, beba će biti devojčica i zvaće se Dajana.

Tina Kunaki (22), druga supruga Vensana Kasela (52), poznatog francuskog glumca koji je bio u braku sa Monikom Beluči, trebalo bi takođe da se porodi svakog dana. Tina je model koji govori tečno španski, engleski i francuski, a sa Kaselom ju je spojila zajednička strast ka surfingu. Buduća mama je izjavila da nije imala pojma ko je Vensan, kad su se upoznali 2016. godine na Ibici, i da je shvatila da je njen čovek poznat tek kad su ih okružili paparaci.

Miranda Ker je australijski model, poznata kao jedna od viktorijinih anđela i bivša žena Orlanda Bluma sa kojim ima sina Flina (8). Svoj trideset šesti rođendan proslaviće 20. aprila a na leto će po treći put postati majka. U braku je sa Evanom Špigelom, internet preduzetnikom, sedam godina mlađim od nje, koji se već našao na Forbsovoj listi milionera. Sa njim je dobila sina Harta i uskoro očekuje drugu prinovu.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena