Trudnice koje bude najviše pažnje javnosti

Prva beba Megan Markl (37) i princa Harija (34) rodiće se carskim rezom, a sam čin rođenja će biti privatan. Kako se šuška porođaj će se obaviti na katolički Uskrs, u nedelju 21. aprila, istog dana kada i kraljica Elizabeta Druga proslavlja svoj 93. rođendan. Ako je verovati kladionicama, beba će biti devojčica i zvaće se Dajana.

Tina Kunaki (22), druga supruga Vensana Kasela (52), poznatog francuskog glumca koji je bio u braku sa Monikom Beluči, trebalo bi takođe da se porodi svakog dana. Tina je model koji govori tečno španski, engleski i francuski, a sa Kaselom ju je spojila zajednička strast ka surfingu. Buduća mama je izjavila da nije imala pojma ko je Vensan, kad su se upoznali 2016. godine na Ibici, i da je shvatila da je njen čovek poznat tek kad su ih okružili paparaci.

Miranda Ker je australijski model, poznata kao jedna od viktorijinih anđela i bivša žena Orlanda Bluma sa kojim ima sina Flina (8). Svoj trideset šesti rođendan proslaviće 20. aprila a na leto će po treći put postati majka. U braku je sa Evanom Špigelom, internet preduzetnikom, sedam godina mlađim od nje, koji se već našao na Forbsovoj listi milionera. Sa njim je dobila sina Harta i uskoro očekuje drugu prinovu.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.