Tamara Dragičević: „Kad sam videle sebe kao Silvanu, nisam mogla da se prepoznam“

Tamara Dragičević, jedna od trenutno najpopularnijih glumica novije generacije, ne prestaje da privlači pažnju javnosti ulogom legendarne pevačice Silvane Armenulić u filmu „Toma“. Pored glume, karakterističnog akcenta i gestikulacije, dobar deo uloge Silvane zasnovan je i na njenom izgledu – kostimu, frizuri i šminki

Šminkerka Nena Ilić i glumica Tamara Dragičević na prvom KIKO Milano make-up maratonu

Upravo o šminki na filmu „Toma“, ali i generalno na sceni, pričale su Tamara Dragičević i šminkerka Nena Ilić u okviru prvog KIKO Milano make-up maratona, deleći sa publikom savete i iskustva za postizanje glamuroznog make-upa.  

„Filmska šminka zaista mnogo pomaže da do kraja uđete u lik. Daje onaj final touch, koji vam pomaže da poverujete sami sebi u određenoj ulozi. Iskreno, ponekad poželim i da se sama našminkam pred neku predstavu, ne bih li lagano ulazila u lik“, rekla je Tamara i dodala da nikad neće zaboraviti momenat kada se videla u ogledalu tokom snimanja filma „Toma“.

„Toliko sam se iznenadila kad su me prvi put našminkali kao Silvanu – nisam mogla da se prepoznam“.

Milan Marić kao Toma Zdravković i Tamara Dragičević kao Silvana Armenulić u filmu “Toma”

Nena Ilić je zato odlučila da Tamaru vrati u dane snimanja „Tome“ i našminka je kao modernu verziju Silvane Armenulić. „Kao i što je slučaj sa modom, trendovi u šminkanju koji su bili prisutni u to vreme stalno se vraćaju – idealan primer za to je crveni karmin i izražen ajlajner“, rekla je Nena, dok je Tamara priznala da ranije nije volela na sebi crveni karmin.

„Crvenu sam nekako uvek stavljala u kategoriju boja koje mi ne stoje, ali svaki put kada me Nena našminka istom, odmah promenim mišljenje“, dodala je Dragičevićeva.

KIKO Milano MAKE-UP MARATON traje tokom celog vikenda u šoping centru Galerija, a u nedelju, 26. decembra od 16h, čast da ga zatvore imaće glumica Olja Lević i šminker Milan Bauranov.

***

Za ovaj look korišćen je crveni karmin A Holiday Fable Enchanting lipstick i A Holiday Fable Forever Magic ajlajner iz najnovije KIKO Milano praznične kolekcije.

Tamara Dragičević sa crvenim karminom i ajlalnerom iz najnovije KIKO Milano praznične kolekcije
Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.