Šta misli Mirjana Bobić Mojsilović o antiejdž kremi Neovadiol? Slatko obećanje ili pravi poljubac mladosti?

Pametna žena je u ljubavi sa godinama i želi da joj se ta ljubav čita na zrelom, negovanom licu koje odoleva zapisu vremena i ističe njenu unutrašnju lepotu. Kozmetička industrija, s druge strane, daje sve od sebe da joj ispuni tu želju. Osim odlaganja prirodnog procesa starenja i zaštite kože od spoljnih, negativnih uticaja, inovacijama u antiejdž kozmetici, ona želi da joj ukloni vidljiva oštećenja kože, da joj zategne bore i da joj vrati svežinu lica koje njeno ogledalo pamti iz ranijih, zajedničkih dana. To nešto više, to je ono slatko obećanje da će žena antiejdž kremom pobediti biološki sat, pod uslovom da se hrani pravilno i živi zdravim životom.

Stoga nije problem što linije za negu zrele kože uvek imaju jaču cenu od prosečnih, iskusna žena zna da sve što vredi –  to i košta, međutim ona ne želi da sakuplja neuspele „antiejdž eksperimente“ u svom toaletnom ormariću i da konstatuje da ju je još jednom privlačna reklamna kampanja „prevela žednu preko vode“. Ona sanja o tome da pronađe brend kome veruje i u okviru njega liniju nege koja je idealna za njene godine i njen tip kože.

Vichy krema + poklon

Zato pozdravljamo gest kozmetičke kuće VICHY gde se kupovinom jedne od četiri anti-age kreme za lice (NeovadiolSlow AgeIdealia ili Liftactiv), dobija na poklon i kutija sa uzorcima drugih krema iz te ili neke od navedenih linija, čime se ženi daje prilika da svojoj koži priredi pravu gozbu, da je „počasti“ predjelom, glavnim jelom i dezertom. Ako se pohvali svom suprugu da je našla liniju za lice koja zateže njene bore, pojačava tonus kože i čini je mlađom, sasvim je sigurno da će se i on krišom „poslužiti“ istom negom.

Za nju i njega, u promotivnoj kutiji nalazi se i jedan ekskluzivni uzorak za testiranje novog Vichy proizvoda – MINERAL 89, koji uskoro dolazi u Srbiju. I na kraju, nije na odmet reći da se kupovinom bilo kog antiejdž VICHY proizvoda, dobija i dodatnih 20 odsto popusta.

Mirjana Bobić Mojsilović o Neovadiol kremi

Posebnu pažnju privlači anti-age krema za lice NEOVADIOL. Namenjena je za negu kože u menopauzi. NEOVADIOL je linija kompenzacione kozmetike koja obnavlja mladalački izgled lica i deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži: osećaj gustine, preoblikovanje crta lica i blistavost tena. Preporučena cena NEOVADIOL kreme iznosi 3.732 dinara.

Mirjana Bobić Mojsilović, novinar i pisac, rekla je o njoj: „Posle poljubaca, najbolje što je ikada leglo na moje lice je Neovadiol krema za negu kože u menopauzi. Moje lice blista – lepša sam, a ista! Za ženu u najboljim godinama, ova krema je malo čudo, budući da briše otisak briga, godina i umora“.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.