Ruralac, intelektualac, romantik… Koji je vaš tip ljubavnika?

Do sada smo se bavile raznim ozbiljnim temama, potkrepljivale ih mnoštvom egzaktnih činjenica, statistikama, istraživanjima…Tema kojom se bavimo ovog puta naučno je potpuno neutemeljena i potkrepljena isključivo maštom i ličnim ukusom. Jedino što se od vas očekuje je da se dobro zabavite dok se pronalazite u donjoj listi ili joj dodajete novu kategoriju.

Ruralac – On želi, može i hoće. Formula njegovog delovanja je vrlo jednostavna: Muškarac + Žena = Seks. Njegov muški ego ne rasklimavaju strepnje uzrokovane činjenicom da je pod stresom, opterećen brigama, ili ga je majka potcenjivala kad je bio mali. Jer da bi prepoznao ovakve pretnje, trebalo bi da čita, što on nikada ne radi. Dosta se kreće pa ima dobru cirkulaciju, što će reći – krv uredno snabdeva sve njegove udove. Sve u svemu, sa  ovim muškarcem seks je zagarantovan. Sa njim ćete odmoriti glavu od komplikovanih priča, a telo od tantričkih vratolomija.

Intelektualac – Za razliku od prethodnog, sa Intelektualcem seks nije zagarantovan, ali ako do njega dođe, onda je precizan, pogotovo ako imate posla sa inženjerom ili matematičarem. On nepogrešivo pronalazi vaše erogene zone i zauzima položaje koji vas najbrže dovode do orgazma. Do te mere je precizan da ga lako možete zamisliti kako uz pomoć šestara, lenjira i kalkulatora proračunava idealne uglove za spajanje vaših tela i broj ljubavnih sklekova koje treba napraviti u cilju dostizanja orgazma. Ono što od ovakvog tipa ne možete očekivati su spontanost i romantika. Ali možete od narednog…

Romantik – On je pravi izazov za radoholičarke koje su konstantno u petoj brzini i osećaju grižu savesti ako se makar i na sekundu zaustave. Ako ste se prepoznali u opisu a život vas je spojio sa Romantikom, to znači da je došlo vreme za lekciju o strpljenju. Sa ovim muškarcem u stvari nikada nećete imati seks. Vodićete ljubav… možda na krevetu posutim laticama ruža, uz svetlost crvenih mirišljavih sveća, beskonačnim predigrama na početku i prigodnim govorima zahvalnosti na kraju. Jer za njega, kada ljubav počne, vreme stane…

Hedonista – Sa njim je toliko lepo da postaje opasno. Ako vas je izveo na večeru, biće to praznik za sva vaša čula, od čarobnog ambijenta, preko egzotičnih pića, do hrane čiji ćete ukus dugo pamtiti.  Ali, on nije gurman samo za stolom. U krevetu će uživati u svakom dodiru, pokretu, svakom delu vašeg tela. Sa njim vas čekaju plime strasti, vatrometi orgazama, ali i ekspedicije u neistražena područja koje će vas jednako uzbuđivati koliko i plašiti. Ako se usudite, uz ovog muškarca upoznaćete sebe bolje nego ikada i ostvariti svoje najsmelije snove.

Tužni melanholik – On redovno gleda „Sve za ljubav“ i svaki put plače. Neka vas ne začudi ako u njegovom oku suza zablista i kada uspe da vas dovede do vrhunca. On je oličenje predanosti i požrtvovanja. Za njega ste vi centar vasione. On je strastven, osećajan, pun razumevanja za vaše emotivne uspone i padove, čak i za pms-ispade. Njegov jedini nedostatak je tragičan smisao koji nalazi u svemu, pa i u vašoj ljubavi… ako ni zbog čega drugog, onda u činjenici da ne može doveka da traje jer niste besmrtni. Ako vas izneveri i ne dođe na sastanak, pre će biti da je u zagrljaju depresije nego u zagrljaju druge žene.

Veselo blebetalo – Sa njim možda nećete imati sjajan seks, ali ćete se ludo zabaviti. Svaki vaš susret biće prava seansa smehoterapije. On u svemu vidi povod za šalu, pa čak i u svojim ne baš zavidnim seksualnim izvedbama. U slučaju da doživi vrhunac još tokom uvertire, umesto standardnog pravdanja ponudiće vam šeretsko izvinjenje poput: „To ti je što ti je…“ ili „Ćuti… bolje išta nego ništa“.

Robija – Nikada se nemojte šaliti na njegov račun jer on nema smisla za humor ali ima kratak fitilj. Ne odlučujte se za ovakvog tipa ako imate radoznao komšiluk, jer se može desiti da u gluvo doba urla ispod vašeg prozora ili budi komšije nasumičnim pritiskanjem dugmadi na interfonu. A ako ga pustite unutra, na vašim vratima će se pojaviti sa modricama i pričom kako se potukao u lokalnom bircuzu jer je nekakvom debilu smetalo što je po trideseti put naručivao vašu pesmu. On je svakako vaš tip ako vas uzbuđuju poljupci između dva brisanja krvi sa usne, dok držite hladnu oblogu  na njegovoj arkadi.

Zverka – On je menadžer, političar ili neka druga zverka. To znači da ćete često u krevetu, umesto ljubavnog šaputanja, slušati izveštaje o događanjima u Rotari klubu, priče o nenaplaćenim fakturama ili nadglasanim rivalima. Možda će se toliko zaneti da će i zaboraviti zašto ste se uopšte našli. Po pravilu je oženjen ali mu je žena, kako on kaže, „ćutolog“. Vaše ime (možda šifrovano) uredno je zapisano u njegovom podsetniku bar dve nedelje ranije, između dva poslovna sastanka. Sa njim nema dugih predigri i slatkih dremki nakon dugog, iscrpljujućeg vođenja ljubavi. On je čovek sa manjkom vremena, a često i obzira prema tuđem užitku jer vlastiti plaća potezanjem veza ili para iz novčanika, uz izvinjenje da nije znao koji parfem najviše volite.

Mali Buda – Odnos sa Malim Budom može vam doneti neslućena zadovoljstva. Za njega je seks sveta praksa. Stoga se za nju treba pripremiti adekvatnom zajedničkom meditacijom i završiti je izražavanjem zahvalnosti jednom od mnogobrojnih božanstava čije figurice krase policu iznad njegovog kreveta. Ako naletite na Malog Budu, da ne biste ispale totalni analfabeta, možda bi bilo dobro da svratite do knjižare i kupite Kama Sutru.

Piše: Olivera Ptica
Izvor: Ona Magazin

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.