„POP-UP SCIENCE CORNER” U HOTELU GRAND NA KOPAONIKU

Prirodnjački centar Srbije u periodu od 1. do 15. februara nudi svoj program obrazovnog turizma gostima hotela Grand na Kopaoniku. U periodu zimskog raspusta, kada je veliki broj dece sa roditeljima na našoj najpoznatijoj planini, Prirodnjački centar Srbije i hotel Grand na Kopaoniku zajedničkim snagama omogućavaju deci, mladima i roditeljima da obrazovanje, nauku i naučna dostignuća dožive na zanimljiv i interaktivan način.

Mališani i njihovi roditelji imaju priliku da tokom višečasovnog dnevnog programa učestvuju u različitim aktivacijama i da upoznaju razvoj planete Zemlje. Najmlađi gosti hotela Grand imaju poklon ulaznice.

Virtuelna vodička tura, pozorište, bioskop i kviz

Pored dizajniranog turističko-edukativnog kutka „Pop-up Science Corner”, program u hotelu Grand podrazumeva i virtuelnu vodičku turu, pozorišnu predstavu, kviz „Bunar želja” i mini bioskop.

Gde se nalazi Prirodnjački centar Srbije?

Prirodnjački centar Srbije je naučno-obrazovna institucija iz Svilajnca, orijentisana na obrazovni turizam sa misijom da širi svest dece, mladih i roditelja o značaju nauke i naučnih dostignuća, na zanimljiv i interaktivan način. Centar je ambijentalno i arhitektonski jedinstven jer poseduje 5.000 kvadrata muzejskog prostora i jedan hektar uređenog parka koji čini otvoren izložbeni prostor sa pratećim sadržajima poput bioskopske sale, igraonice za decu, restorana i suvenirnice. Tokom godine poseti ga blizu 100.000 turista.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.