Pola miliona evra za najluksuzniju istarsku plažu

Koncertom Nine Badrić otvorena najluksuznija istarska plaža i svečano obeleženo otvaranje letnje sezone  u Kempinski Adriatic hotelu u Savudriji

Koncert Nine Badrić

SAVUDRIJA, 15.06.2018. – Zvanično otvaranje letnje sezone u hotelu Kempinski Adriatic obeleženo je koncertom regionalne muzičke zvezde Nine Badrić, prigodnim programom na novootvorenoj plaži i vatrometom. Ovaj luksuzni golf i spa resort u Istri, smešten nedaleko od Umaga, prošle godine prešao je u vlasništvo jedne od najvećih srpskih kompanija, MK Group, a novi vlasnik je odmah započeo investicioni ciklus.
Ulaganjem skoro pola miliona evra, osavremenjena je plaža. Novi objekti i novi nivo usluga sada zadovoljavaju zahteve gostiju Kempinski hotela. Uz plažu, na kojoj se radilo skoro 14 meseci, smešten je i obnovljeni Beach bar, na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon sa pogledom koji oduzima dah. Upravo ovim investicijama, MK Group pokazala je da namerava da strateški nastavi ulaganje u razvoj svog hotelskog sektora širom regiona.

Hotel Kempinski Adriatic u Savudriji
Nina Badrić i Miodrag Kostić, predsednik kompanije MK Group

Potencijal Istre

„Investicijama u prestižni Skiper Resort u Istri, u čijem je sastavu i hotel Kempinski Adriatic sa pet zvezdica, kao i nedavnim zvaničnim otvaranjem hotela Sheraton u Novom Sadu pokazali smo da smo ozbiljni u nameri da postanemo jedna od najvećih regionalnih hotelskih kompanija i uvežemo biznise na najatraktivnim lokacijama od Portoroža, Budve, Beograda do Novog Sada. Istra je regija koja ima izuzetan turistički potencijal i kvalitetnu ponudu i kao takva nam je veoma privlačna za dalji razvoj hotelskog biznisa“, rekao je Nikola Avram, direktor grupacije hotela, koja posluje u okviru MK sistema.

Pogled na plažu hotela Kempinski Adriatic, vrednu pola miliona evra
Predsednički apartman u hotelu Kempinski Adriatic

Benefit za regiju

Direktor hotela Kempinski Adriatic, Dalibor Škvorc, zahvalio se MK Group na velikim investicijama u hotel, koje će ne samo da podignu sadržaje objekta na jedan viši nivo, već i da ojačaju turistički potencijal cele Savudrijske regije. Otvaranju plaže, koncertu Nine Badrić i zabavi do kasnih noćnih sati prisustvovao je i gradonačelnik obližnjeg Umaga, Vili Basanese, brojni predstavnici lokalne samouprave i medijske ekipe iz celog regiona.

Elegantni enterijer soba hotela Kempinski Adriatic

Savršen odmor

Inače, hotel Kempinski Savudrija, smešten je na severozapadu Istre, odlično povezanom autoputevima sa regionalnim centrima: Ljubljanom, Zagrebom i Beogradom. Uključuje 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, vrhunski spa centar i jedini profesionalni teren za golf sa 18 rupa u Istri, otvoren tokom cele godine.
U sklopu resorta nalaze se i vile, restorani, kapelica za venčanja, kao i brojni sadržaji namenjeni deci. Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, najluksuznija plaža, ruralni krajolici sa vinogradima i maslinjacima, srednjevekovni gradići, bogata istorija, ali i mogućnost da se u jednom kadru uživa u lepotama hrvatske, slovenske i italijanske obale, čine Istru i Savudriju savršenom destinacijom za odmor.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena