Otvorena letnja scena hotela Sheraton Novi Sad

Novi Sad, 17. jun 2020. godine­– “Letnja scena Sheratona” otvorena je najavom premijere predstave “Hotel 69” uz prisustvo glumačke ekipe: Jelisavete Orašanin Teodosić, Tamare Krcunović, Vladimira Aleksića i Andrije Kuzmanovića.Program letnje scene činiće neke od najpopularnijih predstava koje se igraju u autentičnom ambijentu hotela, koje su poznate beogradskoj publici,  a ljubitelje stand-upa u novosadskom Sheratonu očekuje bogat kulturni sadržaj tokom leta.

 „Želimo  da se sadržajima i ponudom maksimalno prilagodimo građanima Novog Sada.Pored jedinstvenog iskustva koje Sheraton pruža, ubeđen sam da će publika ovog leta uživati, kako u sjajnim predstavama i kulturnim sadržajima„Letnje scene Sheratona“, tako i novootvorenom Sheraton gardenu. Ovim i brojnim drugim dešavanjima, kao što je matine petkom i tradicionalni nedeljni ručak u restoranu sa vrhunskom gastronomskom ponudom,ali i vikend paketima, spa i velnes sadržajima sigurni smo da ćemo privući veći broj gostiju i na taj način pozitvno reagovati na izazove u kojima se hotelski biznis našao, rekao je ovim povodom Novak Bojanić, direktor hotela Sheraton.

Publika željna dobrih predstava i kulturnih sadržaja će od 16. juna moći da uživa u programu letnje scene hotela Sheraton koji obuhvata predstave: Hotel 88, Hotel 69, Scene iz bračnog života,stand up nastupe popularnih izvođača, poetske večeri “Scene” i mnoge druge kulturne sadržaje.

„Srećna sam što smo ponovo počeli da igramo predstave, posle pauze od par meseci, nedostajali su mi i kolege i publika. Uvek je dobar osećaj biti na sceni, a dodatni izazov je kad je ta scena zapravo hotel. Sheraton je fenomenalan domaćin i jedva čekam da nastupam pred novosadskom publikom“, izjavila je glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić.

Posle konferencije za medije, odigrana je jedna od najpopularnijih beogradskih predstava „Hotel 88“, koja se igra u specifičnom abijentu hotela, dok je 2.julrezervisanzapredstavu “Scene izbračnogživota”. Nova predstava “Hotel 69” ćebitina “LetnjojsceniSheratona” 10.jula. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose s javnošću Represent Communications, kontakt osoba: Violeta Opačić, +381 63 385 031, violeta.opacic@represent.rs

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena