Ok, Tanja, objasniću ti zašto bi trebalo da dođeš na porodični ručak u „Baštu“

U novoj sali za ručavanje u restoranu “Bašta” može udobno da se smesti 50 osoba

Kafe-restoran „Bašta“ nalazi se u samom centru Loznice, na kružnom toku, u robnoj kući „Jadar“.

Pre par dana otvorili smo novu kamin-salu, idealnu da u njoj ručaš s porodicom ili prijateljima. To je luksuzno opremljen prostor na prvom spratu, odvojen od „Bašta“ kafića. U kamin-sali može udobno da se smesti do 50 osoba. Uz muziku za opuštanje uživaćeš u gastronomskim čarolijama.

U „Baštu“ možeš da skokneš i na najbolju kafu u gradu. To za kafu nije fraza: nema dana da neko od gostiju ne priđe šanku da kaže da imamo vrhunski espresso, caffe latte, macchiato… „Bašta“ ima najnoviju barcaffe mašinu, prvu u Loznici, rolls royce među kafematima.

“Džemara” dućan u sklopu restorana “Bašta”

„Bašta“ je nastala od brenda „Džemara“, koji se vezuje za planinsko selo Kržavu i pogon za proizvodnju organskog džema. U sklopu restorana postoji „Džemara dućan“ gde možeš da kupiš „Džemara“ specijalite i poneseš nekome kao dar u specijalnom poklon-pakovanju.

Kada si poslednji put jela palačinke sa džemom koji se krčkao na smederevcu? Kada si pila domaći sok od zdravog, planinskog voća?

Naši kuvari spremaju mirisnu hranu od proizvoda sa sela: ćevape sa pečenim paprikama i kajmakom, sarmu, potaže, burgere, domaćinsku pizzu… Tu su i „Bašta“ kolači sa domaćim malinama, borovnicama, višnjama…

Nalazimo se u samom centru, na kružnom toku. Ako se pitaš gde ćeš da ostaviš auto, imamo parking sa auto-perionicom.

Iz „Bašte“ ćeš izaći sita i srećna. Dobro nam došla!

Čekamo te svakog dana od 7.30 do 22.30 h (nedeljom od 8.00 h).

Rezervacije se vrše na telefon 069 659 465. 

……………………………………….

Napomena: Tekst je nastao kao odgovor na pitanje novinarke TV Podrinja, Tatjane Jovičić i preuzet je sa sajta azbučnik.rs

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.