Numerološko savetovanje: Vaš generacijski broj otkriva kakvog partnera želite

Ako je vaša rečenica – ja nemam sreće u ljubavi – vreme je da zavirite u prošlost

Da bi objasnila ljudsko ponašanje, numerologija koristi brojeve. Neki brojevi se dobro slažu, neki su u suprotnosti jedan prema drugom. Zato neki ljudi odmah pronađu zajednički jezik, dok drugi, opet, nikada ni sa kim, ili sa malo njih.
Na funkcionisanje u emotivnim odnosima mnogo utiču i naša lična uverenja, odnosno nesvesni plan koji sastavljamo u detinjstvu pod uticajem roditelja i njihovog verbalnog ili neverbalnog govora.

Ljubavna uverenja

Životni scenario je, dakle, nesvestan jer se usvaja u ranom detinjstvu. Ne preispitujemo ga, jer poruke roditelja doživljavamo kao istinu koja ne podleže daljoj raspravi. Način na koji smo usvojili te poruke, odražava se na naš emotivni život i partnerske odnose, i uslovljen je načinom davanja roditeljske ljubavi nama.

Uverenja su, na osnovu toga:

JA SAM OK – TI SI OK – ovo uverenje imaju osobe koje su sigurne u sebe. One su se u detinjstvu osećale voljenima i zato su sigurne u vezama. Niti se preterano vezuju, niti partnera guraju od sebe. Znaju da su vredne tuđe pažnje, a druge doživljavaju kao pouzdane i dobronamerne osobe. Njihovi emotivni odnosu su puni bliskosti i ljubavi.

JA SAM OK – TI NISI OK – ove osobe izbegavaju bliskost zbog zanemarivanja emocija u detinjstvu. Izbegavaju jake emocije, neugodne su im, ne umeju da ih pokažu i misle kako drugi nisu pouzdani da bi im pružili emociju. Ponekad ovakvo uverenje ima osnovu, ali je mnogo češće plod generalizacije. Osoba ga donosi za sve ljude, ne praveći razliku među njima.

TI SI OK – JA NISAM OK – veoma nesigurne osobe zbog oscilacija roditeljske pažnje. Smatraju da nisu dovoljno vredne pažnje i ljubavi. Svojim strahovima oteraju partnera jer nemaju poverenja u njega i njegovo uveravanje u ljubav, niti veruju u mogućnost postojanja emocije prema sebi.

Odustajanjem od takvih, pogrešnih uverenja postiže se autonomija ličnosti, a samim tim menjaju se odnosi u emotivnim vezama. Ako je vaša rečenica – ja nemam sreće u ljubavi – vreme je da zavirite u prošlost.

Generacijski broj

Vaš generacijski broj otkriva kakvog  partnera želite. Generacijski broj se „čita“ u vašoj godini rođenja. Primer: 1965 = 1+9+6+5 = 21 = 2+1 = 3

Generacijski broj 1 – želi inteligentnog partnera sa kojim može da razgovara o svemu. Nemaju ništa protiv da je inteligentniji i od njih samih jer vole da uče nove i nepoznate stvari. Nikako ne sme da bude tvrdoglav i isključiv. Mora im biti pomoć i oslonac. Cene dobre govornike, ali ako se kojim slučajem gramatički pogrešno izražavaju, ma mogu biti i Apoloni, za 1 tu je kraj.

Generacijski broj 2 – reaguju isključivo na emociju. Potreban im je emotivan partner koji će bez ustezanja pokazivati i izgovarati emociju. Dvojke vole da im se govori, da ih uvere u postojanje emocije, da im se neguje samopouzdanje. Ne vole grubost i agresiju, očekuju pažnju, nežnost i ljubav.

Generacijski broj 3 – očekuje bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće da sretnu takvog partnera, mada je to ponekad utopijska želja, napraviće mu bajku od života. Trojke to mogu i hoće da pruže, samo u slučaju da im je uzvraćeno. Žele ideal.

Generacijski broj 4 – žele nekoga sličnog sebi. Na prvom mestu odgovorno i tradicionalno biće. To mora biti častan, vredan i radan partner, na koga mogu da se oslone bez rezerve i koji će visoko ceniti njihove osobine. Ne žele neuravnotežene, već jasne odnose, i odmah to stavljaju do znanja.

Generacijski broj 5 – vole vesele, pričljive i inteligentne partnere. One koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja. Preziru dosadu. Žele da uz partnera otkrivaju životne radosti, i od sebe tada daju maksimum. Vole smeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanje slobode.

Generacijski broj 6 – kako su estete, žele šarmantnog i na izgled lepog partnera. Mora im se dati ljubav, pažnja i erotika. Žele da im partner pruži sve blagodeti dobrog života. Žele brak, stabilnu finansijsku situaciju, lepo uređen dom, decu, bogat društveni život i harmoniju u odnosima koja im je neophodna.

Generacijski broj 7 – žele natprosečno inteligentnog partnera sa kojim mogu da analiziraju i vode filozofske razgovore jer su i sami takvi. Opredeljuju se za visokoobrazovane intelektualce, filozofe, psihologe i visoka sveštena lica. Partner im mora dati čistu ljubav, bez ikakve sumnje, ljubomore ili posesivnosti. Očekuju od partnera i nove spoznaje i nova učenja.

Generacijski broj 8 – želi snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslonac koji nisu imali u životu ni u porodici. Biraju krupne i stasite partnere, koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati im toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice, koga će poštovati. Potrebna im je partnerova snaga da ih ukroti na najsuptilniji način.

Generacijski broj 9 – žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog sveta. Kako su jako zatvorena bića, potreban im je partner kome mogu da se otvore bez bojazni da će to biti zloupotrebljeno. Plaše se izdaje, pa im je neophodan neko ko će im biti lojalan i podrška u životu. Devet je esencija ljubavi, pa žele nekoga ko je potpuno istih uverenja i potreba.

Nevena Đukić
Nevena Đukić

Nevena Đukić je numerolog i psihoterapeut. Rođena je 1954. godine. Već dve decenije se bavi numerologijom i čitanjem numeričkih kodova pojedinca. U dugogodišnjem radu sa ljudima stekla je veliko iskustvo i svojim znanjem mnoge usmerila da nađu rešenja, razreše nedoumice i osveste sebe i svoje potrebe. Gostovala je na TV Studio B, B92, Prva TV, Kopernikus, Naša TV, Pink Extra. Svoje znanje pretočila je u pet knjiga koje je izdao „Leo Komerc“: „Numerologija“, „Sinastrija“, „Tarot“, „Numerički tarot“, „Autogeni trening“. Kontakt: M +381638810947; @ djukic.nevena@outlook.com, F Numerološko savetovanje

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.