Novi Vichy serum za zrelu kožu

Stručnjaci brenda Vichy, razvili su inovativni Neovadiol MENO 5 BI-serum koji deluje na bore, preoblikuje konture lica, smanjuje vidljivost staračkih fleka, vraća koži sjaj i nadoknađuje lipide u površinskim slojevima. U pitanju je kombinacija vodene i uljane faze. Vodena faza je obogaćena  proksilanom, ekstraktom semenke sene, vitaminom B3-Cg, glikolnom kiselinom i Vichy vulkanskom vodom, dok je uljana faza obogaćena vitaminom E i omega 6-9 masnim kiselinama, koji obezbeđuju prijatan osećaj i gipkost kože nakon nanošenja.

Potrebno je samo da promućkate proizvod i pomoću dozera na vrhu proizvoda istisnete serum i laganim tapkanjem nanesete na lice, vrat i dekolte.

DOKAZANA EFIKASNOST NAKON MESEC DANA KORIŠĆENJA

Efikasnost preparata ogleda se u povraćaju izgleda punije kože, željenih kontura i zdravog sjaja lica, a njegova delotvornost dokazana je i kroz kliničku studiju u koju je bilo uključeno više od stotinu žena različitih fototipova kože u različitim fazama ciklusa menopauze. Za samo mesec dana redovne primene Neovadiol MENO 5 BI-seruma, nivo lipida u površinskim slojevima kože korisnica porastao je i do 61% uz 14% više prirodnog sjaja.

Dodatna dermatološka ispitivanja pokazala su i da se za samo dva meseca nakon korišćenja ovog proizvoda bore u predelu lica i dekoltea smanjuju za 12% , koža je do 11% manje opuštena, a staračke pege su i do 22% manje vidljive.

Kako bi nega kože u menopauzi bila potpuna, preporučuje se sledeći Vichy protokol: nakon nanošenja nekoliko kapi Neovadiol MENO 5 BI-seruma za kožu u peri i postmenopauzi, nanesite Neovadiol negu za područje oko očiju i usana, koja sada ima poboljšanu formulu, a potom Neovadiol dnevnu negu za lice.

NEMA PAUZE U MENOPAUZI

Brend Vichy sada već tradicionalno organizuje MenoTalk panel gde se otvoreno, bez ustezanja govori o temi menopauze. Menopauza je period u životu svake žene i zahteva podršku kako bi se prebrodile krize, prihvatile promene i prevazišli potencijalni problemi.

Kako bi se podigla svest o važnosti ovog perioda kroz koji prolazi svaka žena organizovana je edukativna diskusija, koju je vodila dr Katarina Bajec, a gošće su bile novinarka Duška Jovanić i dr Olga Osipov, dermatolog, koje su podelile svoja iskustva kao i savete ženama koje tek ulaze u ovaj životni period. „Drago mi je da se govori o ovoj temi jer pored svih strahova kojima smo izloženi svakog dana, suočavamo se i sa menopauzom, zato bih volela da se taj strah razbije. Smatram da je koža najskuplji i najbolji aksesoar svake žene, pod time ne mislim na cenu, ali ukoliko imate negovanu kožu u bilo kom periodu svog života, sve drugo će pasti u drugi plan i zračićete’’, izjavila je Duška Jovanić.

Podrška ženama je neizmerno važna, naročito kada je reč o perimenopauzi i postmenopauzi. Brend Vichy ovom kampanjom šalje podršku i snažno poručuje da #NEMAPAUZEUMENOPAUZI.

Više informacija o novom Neovadiol MENO 5 BI-serumu kao i celokupnoj Neovadiol liniji proizvoda za zrelu kožu potražite na sajtu Vichy.rs

Neovadiol MENO 5 BI-serum, preporučena maloprodajna cena: 4,624.40 RSD

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.