Nova makeup kolekcija JLOxINGLOT, koju potpisuje Dženifer Lopez, stigla u Srbiju

U Beogradu, u prodavnici Inglot, predstavljena je nova make up kolekcija koju potpisuje Dženifer Lopez.
Dženifer naglašava: „Kolekcija je modernog karaktera. Sadrži sve proizvode koje najčešće koristim u mojim omiljenim nijansama, a možete ih kombinovati po želji. U kolekciji imamo sve: od maskare, karmina i veštačkih trepavica do rumenila, senki i naravno bronzera. Ono zbog čega sam posebno uzbuđena je Freedom System personalizovana paleta, sa proizvodima i bojama koje odgovaraju baš vama. Više ne morate da kupujete pet različitih setova senki, zbog nekoliko nijansi koje vam se dopadaju“.

Dženifer Lopez je intenzivno sarađivala u svim fazama kreiranja linije od raspona i odabira nijansi, reklamne kampanje, dizajna i naziva proizvoda koji su inspirisani njenom karijerom, poput „Boogie Down Bronze“ i „Livin’ The Highlight“.

Promocija u BG

Glavni šminker kompanije Inglot, Maria Tothova, pozdravila je goste: „Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo i mi jedna od zemalja u kojima je dostupna JLO kolekcija, u kojoj će dame moći da nađu svoju savršenu nijansu“.
Gosti su imali mogućnost da probaju proizvode, a zvezda linije je Freedom System koji pruža više od 300.000 kombinacija za kreiranje jedinstvenog make up kita. JLOxINGLOT kolekcija u Srbiji je dostupna u Inglot radnji u Beogradu, u ulici Kralja Petra 41.
Među gostima su bili: Radmila Manojlović, Suzana Perić, Goga Sekulić, više od 15 šminkera, 20 blogera i youtubera i drugi mediji koji su sa oduševljenjem isprobali kolekciju.

Radmila Manojlović
Goga Sekulić
Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena