Nov vizuelni identitet za novo poglavlje MK GROUP

U poslovnom okruženju koje se brzo menja, pravovremeno predviđanje i prilagođavanje promenama je presudno za poslovni uspeh. Korporativni poslovi igraju jednu od ključnih uloga u ovom procesu. Direktorka korporativnih poslova MK Group, Aleksandra Stojanović, uspešno vodi tim kroz ove promene pred kojim je bio veliki zadatak i izazov, a to je da  diverzifikovanu kompaniju sa čak 75 kompanija članica i 7000 zaposlenih predstavi novim vizuelnim identitetom i vrednostima. Kompanija MK Group je nedavno svečano obeležila značajan jubilej – 35 godina poslovanja, gde je predstavljen novi vizuelni identitet ove kompanije, a šta ova promena donosi pojasnila je upravo direktorka korporativnih poslova MK Group.

Aleksandra Stojanović, direktorka korporativnih poslova MK Group

„Definisanje svrhe nam je bila polazna tačka za usvajanje novog logotipa koji oslikava snagu tima, viziju i dugogodišnje uspešno poslovanje. Novi vizual, podrazumevao je i definisanje jednog sveobuhvatnog slogana koji će objediniti sve ono što mi kao grupa jesmo. Sve je započelo od vizije osnivača, a dugogodišnje poslovne rezultate postizali smo i postižemo ih svakodnevnim donošenjem pametnih odluka – otuda i sam slogan: One vision. Smart decisions“, istakla je Aleksandra Stojanović, direktorka korporativnih poslova MK Group.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.