Nega kože posle tridesete

Bio-Oil je višenamenski proizvod za negu kože lice i tela

Tridesete se smatraju najboljim životnim dobom u životu jedne žene. Zrelije su, iskusnije, imaju više samopouzdanja i spremne da osvoje svet! Iako se smatra da je genetika ta koja određuje kako ćemo izgledati sa određenim brojem godina, neminovno je da će se promene prvenstveno odraziti na našoj koži, i da baš u ovom periodu treba da joj posvetimo malo više pažnje kako bi održala mladalački izgled, hidriranost i blistavost. Donosimo vam jednostavne savete koje već danas možete uvrstiti u svoju svakodnevnu rutinu.

Zdrave životne navike

Za početak, najbitnije je da postignemo balans u našem životu. Znamo da to ne zvuči lako s obzirom na količinu stresa sa kojom se svaki dan susrećemo, a koji u velikoj meri može uticati da naša koža ponekad izgleda beživotno i ima nepravilnosti. Povećanjem navika i aktivnosti koje su dobre za nas i koje nas čine srećnim, možemo stvoriti našu ličnu oazu i tako sačuvati zdravlje celokupnog organizma. Na naš spoljašnji izgled pozitivno mogu uticati treniranje, trčanje, boravak na svežem vazduhu, a ishrana bogata voćem i povrćem će posebno doprineti da se osećamo bolje i da imamo više energije.

Za svež i mladalački izgled preporučuje se manja količina šminke

Umerenost u šminkanju

Previše šminke na licu može učiniti da koža izgleda još starije i umornije. Za svež i mladalački izgled  preporučuje se manja količina šminke, kao i mineralni proizvodi koji će imati lagani osećaj na koži i učiniće da izgleda negovano i podmlađeno.

Redovno čišćenje kože

Iako zvuči kao nešto što se podrazumeva, čišćenje je presudno kako bismo uklonili sve nečistoće sa našeg lica i tela, i tako učinili da koža bolje apsorbuje preparate za negu. Piling koji odgovara vašem tipu kože je najjednostavniji način da se uklone mrtve ćelije sa kože i spreči začepljenje pora.

Preparati za negu

Na tržištu je danas dostupan širok izbor preparata za negu kože, a posebno za sprečavanje i ublažavanje bora. Antiridi, dnevne i noćne kreme su najčešći izbor kada je reč o koži kojoj je potrebna intezivnija nega. Međutim, sve veći broj žena se odlučuje za popularna ulja, koja pored toga što se mogu koristi za negu, imaju i brojna delotvorna svojstva za razne potrebe naše kože.
Bio-Oil je takav višenamenski proizvod, koji se može koristi za negu kože lice i tela. U sebi sadrži brojna delotvorna svojstva, i vitamine A i E, koji pospešuju formiranje novog sloja kolagena, i pomažu u obnavljanju kože.
Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil™, koji menja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim, što osigurava da će sva svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti dobro apsorbovana u kožu.

Više informacija možete pronaći na internet stranici https://www.bio-oil.com/rs/rs-sr-cyrl, kao i na Facebook stranici brenda.

Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil™
Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.