Letnji kampovi za učenje stranih jezika

English Tours je izrastao iz sestrinske kompanije The English Book, pre skoro 15 godina. Iako je The English Book poznata po svojim udžbenicima i porcelanu, to je kompanija koja je uvek pružala širu uslugu nastavnicima i učenicima engleskog jezika.

 

Potpuno licencirana i osigurana, agencija English Tours je specijalizovana za edukativni turizam. Nudi široki izbor kurseva za odrasle, ali i za učeničke grupe u sledećim zemljama: Velika Britanija, SAD, Irska, Malta i Kipar.

Kursevi se kreću od klasičnih letnjih kampova preko boravka u engleskim porodicama, obilazaka kulturnih spomenika, pa sve do šoping tura u Londonu.

Kampovi u Srbiji

Od 2010. godine English Tours organizuje i letnje kampove u odmaralištima širom Srbije, gde dovodi predavače iz Engleske i Nemačke da na njihovom maternjem jeziku drže nastavu i vode sve aktivnosti sa polaznicima iz Srbije i okolnih zemalja.

Kampovi su mali (oko 80 polaznika) što omogućava izuzetno dobru komunikacija između polaznika i nastavnika. Na časovima i tokom slobodnih aktivnosti sve vreme se koristi izabrani jezik.

Deca su vrlo posvećena i okružena jezikom koji su odabrali da uče. Polaznici dobijaju svakodnevno razne zadatke kako bi što bolje vežbali svoje jezičke sposobnosti.

Američki model

Ti kampovi su potpuno drugačiji u odnosu na rekreativne nastave jer su osmišljeni po uzoru na kampove u Americi, kako po lekcijama i aktivnostima tako i po večernjim igrama koje promovišu učenje jezika, tim bilding i rešavanje problema. Kampovi su sačinjeni od raznovrsnih programa tako da pokrivaju interesovanja i učenika od sedam godina i onih starijih od 18 godina. Svi svi su dobrodošli u kamp jer su programi bogati i raznovrsni. Odvijaju se tokom celog dana i okupiraju interesovanje polaznika, kako učenjem jezika, tako i raznovrsnim slobodnim, umetničkim i sportskim aktivnostima.

Termini i cene

Ove godine program počinje od 30. juna i traje tokom jula meseca.

Cene se krecu od 225 evra do 275 evra, u zavisnosti od vrste kampa.

Za više informacija o kampovima English Tours-a, posetite sajt  www.englishtours.rs

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena