KOPAONIK – Sinonim za odmor i rekreaciju u prirodi

Aktivan odmor, avantura, osveženje i zabava za sve ljubitelje prirode i planinskog odmora

Imate želju za doživljajem netaknute prirode od koje će vam zastati dah, daleko od svih izazova svakodnevnice? Želite da osetite slobodu i adrenalin, i čak testirate vlastite granice izdržljivosti? Želite mini beg od grada gde se možete relaksirati sa porodicom, uskočiti u bazen i posmatrati prirodu koja vam toliko nedostaje? Savršen odmor je na samo 290 km od Beograda i to na Kopaoniku u hotelskim kompleksu MK Mountain Resort!

Bogatstvo sadržaja

Kopaonik je jedna ćudljiva i očaravajuća planina, koja je tokom proleća možda još lepša, bogatija i pitomija nego zimi. Nakon rekordne posećenosti tokom uskršnjih praznika, MK Mountain Resort vam za 1. maj pruža neverovatan ugođaj i ogromne mogućnosti za aktivan i kvalitetan odmor:

  • Uživanje u jedinstvenoj prirodi – Ukoliko ste tip osobe koji voli „sporiji tempo“, imate priliku da uživate u panoramskom razgledanju žičarom, streličarstvu, pešačkim turama. Možete još da uživate u prvomajskom ručku u prirodi, na krovu Srbije, odakle se prostire neverovatan pogled.
  • Dodatni sadržaji za decu – Roditelji, ne brinite! MK Mountain Resort brine i o najmlađima! Posebno za prvomajsku priliku, vašoj deci će biti omogućene brojne radionice za slikanje, bojenje, kreativne tehnike i ručni rad, druženje, učenje, kao i tematske radionice. Imaćete priliku da se prepustite čarima planine dok su vaši najmlađi sa profesionalcima u mini igraonicama i na dečijim predstavama.
  • Spa & Wellness – Nakon aktivnosti u prirodi, možete uživati u spa & wellness sadržajima koje nude hotelski kompleksi MK Mountain Resorta. Hotel Grand poseduje jedinstveni „Grand Oaza Spa & Wellness centar“, koji se prostire na 1800 m², gde se nalazi bazen, pogodan za plivanje, sa ležaljkama i koktel barom. Tu su i saune, tursko kupatilo, tuševi i slana soba, a u prvomajski paket ulazi i relax masaža. Poseban doživljaj je svakako kupanje u otvorenom bazenu sa pogledom na Pančićev vrh.

Promotivne cene

Idealna ponuda 1. maja na planini – MK Mountain Resort pripremio je promotivne cene za tri noći, polupansion uz uključene dodatne sadržaje od već 126 €. Uz gratis smeštaj za decu do 12 godina, prvomajski ručak u prirodi, Erdevik vinsko veče, relax masažu, kreativne radionice za decu, dečije predstave, profesionalne fitness programe, spa & wellness, obezbedite sebi i vašoj porodici kvalitetno i ispunjeno vreme na planini. U Hotelu Grand & Spa**** po ceni već od 162 € po osobi, po paketu, i Angella & Residence Hotelu već od 126 € po osobi, po paketu, priuštite sebi savršeni mini odmor na Kopaoniku.

Jedno je sigurno – na Kopaoniku, uz uzbudljiv doživljaj prirode, zabavne pustolovne staze, odličan program za decu i opuštanje, nikada ne može biti dosadno!

Rezervacije i informacije:
036/ 5471 977
info@mkresort.com
http://mkresort.com/

 

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena