Jednostavna i univerzalna nega za sva stanja kože i kožu svih doba

Koža je organ koji nas štiti od spoljnih uticaja poput mikroorganizama, vremenskih prilika, UV zračenja, hemikalija, a na njoj se u vidu brojnih i različitih nesavršenosti ispoljavaju i sve promene kroz koje organizam prolazi od puberteta, preko trudnoće, do stresa i starenja. Strije, ožiljci, dehidratacija i neujednačen ten pogađaju ljude svih životnih doba.

Od 25 godine počinje i proces starenja jer proizvodnja novih ćelija kože i kolagena opada, te se pojavljuju prve bore i fine linije. Zbog svega navedenog nega može biti zahtevna. Ipak, uz savremeni imperativ da se u rutini nege sve više koriste prirodni preparati, ona postaje jednostavnija.

Sa kombinacijom ulja lavande, ruzmarina, kamilice i nevena, kao i vitaminima A i E, Bio-Oil je univerzalni proizvod, pogodan za sve izazove sa kojima se koža lica i tela suočava u bilo kom životnom dobu. Uz redovnu primenu Bio-Oil preparata, strije i ožiljci postaju manje vidljivi, ten ujednačen, a koža hidrirana i blistava što smanjuje vidljivost bora i finih linija.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena