Ivana Popović, Džemara Krupanj – dobitnica pehara za inovaciju godine u agrobiznisu

Tradicionalno Veče šampiona na 86. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu donelo je radost najboljima

Uručivanje pehara Ivani Popović za inovaciju u agrobiznisu
Đorđe Milićević, potpredsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine obratio se publici i šampionima

Na 86. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, održanom od 11. do 17. maja 2019. godine, bilo je 1518 izlagača iz 61 zemlje. Sajam će se pamtiti po izuzetnoj posećenosti i rekordnom broju delegacija iz različitih zemalja sveta, kao i po tome što je Zemlja partner bila Italija a Zemlja prijatelj – Tunis. Uveden je i prvi Međunarodni dan voćara, 15. maja 2019. godine.

Veče šampiona, održano 16. maja u Kongresnom centru Master, okupilo je „izlagače koji su pobedili u utakmici koja se igrala na ovogodišnjem Sajmu“, kako je to slikovito prikazao Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma. Đorđe Milićević, potpredsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine, istakao je u svom govoru da „postati šampion nije posao koji se obavlja u nekoliko dana“.

Predsednik Privredne Komore Vojvodine, Boško Vučurević, sa Ivanom Popović

Veče šampiona bilo je prilika i da se dodeli 28 pehara „Najbolji u agrobiznisu“. Sa neskrivenom radošću iznosimo podatak da je dobitnica ovogodišnjeg pehara za inovaciju godine u agrobiznisu – Ivana Popović, vlasnica i osnivač brenda Džemara iz Krupnja.

Ovogodišnji šampioni na okupu

„Osećam veliko zadovoljstvo i ponos što smo za relativno kratko vreme uspeli da osvojimo tako prestižno priznanje od Novosadskog sajma, kao što je pehar za inovaciju u agrobiznisu“, rekla je Ivana Popović. „Srećni smo što su naš brend prepoznali baš iz perspektive inovativnosti jer to je nešto čemu težimo od prvog časa. Prepoznatljivi smo po modernim ukusima džemova koji se pripremaju na tradicionalan način i originalnom dizajnu ambalaže. Našim idejama tu svakako nije kraj, do iduće godine i novog Sajma poljoprivrede sigurni smo da ćemo tržištu predstaviti još inovativnih linija iz pogona „Džemara“, koji nalazi stalnu inspiraciju u netaknutoj prirodi planine Jagodnje iznad Krupnja.“

Ivana Popović vlasnica pogona „Džemara“ posle dodele diplome i pehara za inovativnost u agrobiznisu
Pehar i diploma koje je Ivana Popović, osnivač brenda „Džemara“ Krupanj, dobila za inovaciju godine u agrobiznisu

Potražite nas na našim Facebook i Instagram stranama na sledećim linkovima:

DŽEMARA Facebook

DŽEMARA Instagram

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.