Hotel Sheraton u Novom Sadu otvoren za prve goste

Novi Sad, 6. mart 2018. – Hotel Sheraton u Novom Sadu, danas je i zvanično otvoren za prve goste. Time je ovaj grad najzad dobio prvi internacionalni hotelski brend i najbolju moguću hotelsku ponudu kako za poslovne goste, tako i za turiste koji Novi Sad posećuju u sve većem broju.

Savršen kutak za opuštanje

Prvi Sheraton hotel u Srbiji poseduje 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički apartman. Krasi ga i elegantan „a la carte“ restoran sa ponudom potpisanom od strane vrhunskih šefova, kao i Wine & Tapas Bar koji će biti savršen kutak za opuštanje ne samo za goste hotela, nego i za sugrađane.
Poslednji sprat je rezervisan za uživanje u moderno opremljenom spa i wellness centru. Boravak u svetu sauna i đakuzija učiniće nezaboravnim i činjenica da se sa tog mesta pruža fantastičan pogled na ceo grad.
U okviru hotela nalaze se i tzv. klub sobe i klub lounge, sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton. Za njih će funkcionisati i poseban concierge program.

Kongresni prostor

Hotel Sheraton je smešten u blizini Novosadskog sajma i centra grada. Prostire se na 13.000 kvadratnih metara, a osim po luksuznim sobama i jedinstvenom enterijeru, hotel se izdvaja kongresnim prostorom. Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Sheraton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

Investicija kompanije MK Group

Ovaj izuzetno moderan i funkcionalan hotel sa četiri zvezdice, investicija je kompanije MK Group vredna 12 miliona evra, i deo je strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu. Hotel će poslovati pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, „Marriott International“.


SHERATON NOVI SAD
Polgar Andraša 1 
T +381 21 4878 000
www.sheraton.com/novisad
Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

1 Comment

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.