HOTEL SHERATON DOBIO SREBRNI PEHAR NOVOSADSKOG SAJMA

Novi Sad, 10. oktobar 2019. godine –Hotel Sheraton Novi Sad, koji posluje u okviru MK group, dobitnik je ovogodišnje nagrade „Srebrni šampionski pehar Novosadskog sajma“, koja se dodeljuje u okviru 52. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu. Pored ove ugledne nagrade, hotel Sheraton Novi Sad je dobio i deset zlatnih medalja iz različitih kategorija, od izgleda objekta, preko izuzetnog kvaliteta usluga spa centra i kongresnog prostora, do vrhunskog kvaliteta usluge u restoranu „Peppermint“. Na svečanosti “Veče šampiona”, u Master Centru Novosadskog sajma, nagradu je primio  direktor hotela Novak Bojanić.

Direktor Hotela Sheraton Novi Sad Novak Bojanić i direktorka prodaje i marketinga hotela Sheraton Novi Sad Senka Prijović

„Veoma smo ponosni što smo dobili ovo prestižno priznanje u našem gradu, koje predstavlje satisfakciju za veliki trud koji smo uložili da bismo podigli kapacitete našeg hotela i učinili ga prepoznatljivim na turističkoj mapi Novog Sada i čitavog regiona“, naveo je Bojanić.

Hotel Sheraton Novi Sad dobio je u maju 2019. godine i „Kapiju uspeha“, priznanje Privredne komore Vojvodine za kvalitet ugostiteljskih i turističkih usluga. Hotel Sheraton u Novom Sadu investicija je MK Group vredna 12 miliona evra i deo je strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena