Gradi se novi tržni centar u Beogradu, najavljen kao najbolji i najprepoznatljiviji

Ada Mall šoping centar, koji se gradi kod Ade Ciganlije, osim specifičnog dizajna, za koji je nedavno dobio međunarodno priznanje, uneće novine na tržište i u pogledu brendova.

Stižu novi brendovi

„Ponosni smo na činjenicu da će deo našeg centra biti CineStar bioskop, prvi u Beogradu, opremljen prema najsavremenijim standardima, kao i brendovi Mohito i Forever 21, koji će posetiocima ponuditi najnovije modne trendove po pristupačnim cenama. Prvi ćemo na tržištu predstaviti i Asics mono brend prodavnicu, koja će, uz već poznate Sport Vision, Planeta, Nike, Buzz, Under Armour upotpuniti sportsku ponudu. Komuniciramo i sa drugim internacionalnim brendovima, kao što su H&M, Reserved, Sinsay, LC Waikiki, Orsay, Tom Tailor, Fashion&Friends, Guess, Replay, Superdry, DM Drogerie i drugi. Naš primarni cilj je da ovakvim odabirom zadovoljimo različite potrebe i ukuse“, istakao je Peđa Petronijević, generalni direktor kompanije GTC, koja investira preko 100 miliona evra u ovaj projekat.

U obliku Savskog jezera

Ada Mall će se razlikovati od drugih centara i po specifičnom dizajnu, kao i po činjenici da će od samog početka biti izgrađen po standardima zelene gradnje. „Ada Mall centar je nedavno dobio prestižnu nagradu upravo za dizajn, od strane stručnog žirija, na međunarodnom takmičenju „European Property Awards“. Oblik i dizajn zgrade izvedeni su iz oblika Savskog jezera, jer nam je želja bila da deo Ada Ciganlije prebacimo kod nas. Zato smo i odabrali predlog londonskog studija „Design International“. Izbor materijala će predstavljati kombinaciju stakla i drveta, prostor će biti obogaćen zelenim zidovima, velikim terasama i vrtovima“, objasnio je Petronijević.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.