Godina poslovnih uspeha za kompaniju MK Group

MK Group, uz prisustvo medija, proslavila rezultate uspešnog poslovanja

Svetlana Kostić, marketing menadžer MK Mountain Resort

Na poslednjem spratu svog “Hotela 88 Rooms” u Beogradu, MK GROUP, jedan od najvećih i najuspešnijih poslovnih sistema u zemlji i lider u agrarnoj i šećernoj industriji, organizovao je novogodišnji koktel za medije. Tom prilikom je rečeno da kompanija zapošljava 7000 ljudi, da za poslednjih 30 godina ide uzlaznom putanjom i da iza sebe ostavlja još jednu godinu poslovnih uspeha. Karakterišu je velika ulaganja, pre svega u bankarstvo i hotele.

Dušan Radičević, finansijski direktor MK Group

U 2017. godini kompanija MK Group otvorila je hotel “Sheraton” u Novom Sadu. Pored njega i beogradskog „Hotela 88 Rooms“, u njenom sastavu su i hoteli „Kempinski Palace“ u Portorožu u Sloveniji, kao i „Grand Hotel & Spa“, „Hotel Angella“ i „Apartmani Konaci“ na Kopaoniku u Srbiji.

Na slikama vidite Svetlanu Kostić, marketing menadžera MK MOUNTAIN RESORT, Dušana Radičevića, finansijskog direktora MK GROUP i PR tim kompanije u čiji sastav ulaze i CARNEX i AIK BANKA.

PR tim kompanije MK Group
Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. pojavio se Ona Magazin, jedinstveni primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera. To je prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ (ali i njihovim jačim polovinama). U jesen 2020. izašao je jubilarni Ona magazin broj 100.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.