Estetski hirurg kojem se veruje

Otvorite pogled – progledajte. Blefaroplastika gornjih i donjih kapaka je operacija koja se izvodi u lokalnoj anesteziji, podjednako uspešno kod muškaraca, kao i kod žena

Mr sci med dr Olivera Partonjić – estetski hirurg

Opuštena koža na kapcima, podbulost i umoran izraz lica osnovne su indikacije za  „magičnu“  operaciiju – operaciju kapaka!  Rezultati su jako efikasni, kako u funkcionalnom smislu (otvoren pogled i povećana širina vidnog polja), tako i u estetskom smislu (zategnuta koža i podmlađen izraz lica).
Blefaroplastika gornjih i donjih kapaka je operacija koja se izvodi u lokalnoj anesteziji, podjednako uspešno kod muškaraca, kao i kod žena. Oporavak traje samo nedelju dana, a rezultati su višegodišnji.
Uz adekvatnu primenu procedura iz oblasti antiaging medicine (korigovanje bora i remodulacija lica sa hijaluronskim filerima, primena botoksa za uklanjanje bora u predelu čela, PRP procedura za smanjenje sitnih bora na licu i vratu, mezoterapija za blistav ten) i operacija iz oblasti estetske hirurgije, lepota muškaraca je zagarantovana… Važna je samo odluka!
Jako popularne i efikasne metode za podizanje opuštene kože lica su mezoniti i kogniti. Preporuka doktorke je i fejslifting!

Lepe i lepo oblikovane grudi – najtraženiji estetski zahvat

Divno poprsje, porast samopouzdanja i širok osmeh su svakako prvi rezultati jedne od najaktuelnijih i najčešćih operacija iz oblasti estetske hirurgije – uvećanje grudi (augmentacija).

Pacijentkinje ovim zahvatom dobijaju izgled i oblik grudi kakav su oduvek želele!!!

Međutim, veliki broj pacijentkinja želi upravo suprotno – da smanji grudi, kako iz estetskih tako i iz funkcionalnih razloga. Velike, teške i opuštene grudi izazivaju visok stepen psihofizičkog opterećenja (bol u kičmi i vratu, otežano kretanje, ograničenost u mnogim aktivnostima, česte upale kože ispod dojki…).

Rešenje za ovakvu vrstu problema je redukcija grudi, često u kombinaciji sa suspenzijom, tj. podizanjem grudi. Redukcija grudi podrazumeva uklanjanje viška tkiva i kože, dok se pozicioniranje grudi na određenu visinu, koja odgovara prirodnom stanju grudi pre faze opuštanja, reguliše suspenzijom.

Bilo da se radi o intervenciji povećanja ili smanjenja grudi, neophodan vam je hirurg sa velikim iskustvom!

Više na sajtu www.opal.rs

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena