Deli nas još samo jedan dan do maskenbala u „Fridi“

Odlična svirka i vrhunski provod obeležiće i ovogodišnji aprilski maskenbal u poznatom beogradskom restoranu Cantina de Frida

Ako ste propustili prolećni maskenbal u Veneciji, ne propustite najlepši i najveseliji maskenbal u Beogradu, koji se održava u petak 20. aprila od 21 h u restoranu „Cantina de Frida“.
„Budite deo mistične karnevalske noći, zaboravite na brige i plešite pod maskama do sitnih sati“, poručuje Biljana Frlog, PR menadžer restorana i dodaje: „Glamuroznoj večeri prisustovaće i brojne poznate ličnosti, a upravo to nam je pokazatelj da je naš tradicionalni bal postao sinonim za fenomenalan provod.“

Ako niste znali

Restoran koji u decembru slavi deseti rođendan, inspirisan je velikom strašću za životom koju je imala legendarna meksička umetnica Frida Kalo. U čuvenoj „Cantina de Fridi“ u Beton hali ispod Kalemegdana okupljaju se prijatelji i uz kvalitetnu hranu i piće slave život. Zaštitni znak ovog restorana su egzotična pića poslužena sa stilom, a ono što ga čini nezaboravnim jeste prelep pogled na Savu i ušće Save u Dunav.

Kuhinju „Fride“ čini kombinacija južnoameričke i mediteranske hrane, u kojoj dominiraju ukusi strasti, ljubavi i energije. Omiljena jela Fridinih gostiju su: grilovana španska kobasica Frida Chorizo de la casa, grilovani odležani goveđi stek T-bone asado, Roštilj za prijatelje  – tiganj sa goveđim ražnjićem, krmenadlom, kebabom, španskom kobasicom, hrskavim krompirima i začinjenim salsama, te tuna sa oranž biberom i toplo-hladnom salatom sa spanaćem.

www.cantinadefrida.com

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena