DA LI VERUJETE U HIDRATANTNU NEGU ZA KOREKCIJU TENA?

Znamo da zvuči bajkovito, ali istina je – ne morate više da birate između hidratantne dnevne nege i efikasnog prekrivanja za savršen ten! Sada je tu novi La Roche-Posay hibridni proizvod, TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME.

Sigurno ste čuli za često poređenje „letnje“ i „zimske“ varijante šminke, ali i dnevne nege, pri čemu se druga često nepravedno povezuje sa teškom i višeslojnom, za razliku od prve koja je lagana i jednostavna. Za vašu osetljivu kožu, zar ne bi bilo najbolje da se dnevna nega uopšte ne razlikuje u odnosu na sezonu, već da uvek bude lagana, umirujuća i osvežavajuća, a da istovremeno prekriva i tonira kožu?

Pevačica Sara Jovanović je ambasadorka brenda La Roche Posay

Upravo takav proizvod predstavlja La Roche-Posay inovacija – TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME. Novi proizvodspaja ono što dnevna nega može da vam pruži – umirujuću hidrataciju i korekciju tena – dok prekriva, hidrira i štiti kožu koja je u trenutku smirena, a crvenilo ublaženo. Sa samo jednim proizvodom, lagane teksture koje se lako razmazuje i omogućuje koži da diše, dobijate prirodnu pokrivenost sa svim koristima koje očekujete od hidratantne dnevne nege.

Ova kombinacija naziva se hibridnom formulom, baš zato što deluje „na dva fronta“ – daje osetljivoj koži dodatnu zaštitu i osveženje, a ima i moć prekrivanja, za ujednačen ten.Zbog svoje izrazite multifunkcionalnosti, TOLERIANE SENSITIVE obojena krema idealan je saveznik za životni tempo koji ostavlja malo vremena za opsežne beauty rutine: dok stavljate podlogu koja će smanjiti crvenilo, iritacije i osetljivost, istovremeno koži pomažete da postane prirodno lepša!

Novu TOLERIANE SENSITIVE obojenu kremu odlikuje kombinacija 70 odsto La Roche-Posay termalne vode, koja smiruje kožu, smanjuje crvenilo i iritaciju, vitamina B3 koji smanjuje osetljivost kože, i mineralnih pigmenata koji prirodno ujednačuju ten tokom celog dana. Glicerin obnavlja i štiti, kao snažan hidratantni aktivni sastojak, a Niacinamid deluje smirujuće.

TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME se nanosi svakodnevno, na lice i vrat. Proizvod je testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom, a dostupan je u dve univerzalne nijanse. Vreme je da se uverite u to koliko jednostavna, lagana i efikasna dnevna nega može da bude, uz vas svakog dana bez obzira na sezonu!

Dodatne informacije o proizvodu možete pronaći na La Roche-Posay sajtu.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena