Da li ste ikada poželeli da donesete Star Wars univerzum u dečju sobu?

Novo poglavlje Star WarsTM sage – Poslednji Džedaj, je savršena prilika da dečju sobu transportujete u novu galaksiju.

Dizajnirana za moderne dečje sobe koje, pre svega, odišu komforom i individualizmom, Star Wars & VELUX Galactic Night kolekcija nudi liniju ekskluzivnih siesta roletni za potpuno zamračenje prostora. Epska bitka između sila tame i svetlosti može da počne.

Lansirana još 2015. godine, ova kolekcija sadrži četiri uzbudljiva dizajna inspirisana ovom vanvremenskom, epskom sagom i pruža mogućnost ljubiteljima serijala da dekorišu sobu čuvenim likovima, od Darth Vadera do R2-D2. Motivi su skalirani tako da se prilagođavaju veličini VELUX krovnog prozora, likovi su veličine postera i urađeni su sa puno grafičkih detalja koji ih zaista vizuelno oživljavaju.

Veliki broj istraživanja koja se sprovode poslednjih nekoliko godina pokazuju da ljudsko telo u stanju sna može da detektuje i najmanju količinu svetlosti, koja ga može poremetiti. Zato su dobro zamračene prostorije veoma važne za kvalitetan san i dobro zdravlje.

VELUX siesta roletne pružaju potpuno zamračenje bez obzira na boju i dezen roletne. Roletne iz Star Wars & VELUX Galactic Night kolekcije napravljene su od OEKO-TEX materijala koji se sastoji iz tri posebna sloja koji na taj način pružaju i potpuno zamračenje i dobru izolaciju, a ne sadrže u sebi opasne hemikalije.

Neka moć Džedaja uđe i u vaš dom uz pomoć ovih fantastičnih Star Wars roletni.

Više informacija pronađite na: http://www.velux.rs/proizvodi/unutrasnje-i-spoljasnje-roletne/star-wars-roletne

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena