„Bajaga i instruktori“ zabavili građane Vršca na otvaranju STOP SHOP ritejl parka

Šesti STOP SHOP ritejl park u Srbiji, otvoren je juče u Vršcu. Otvaranje su vodili popularna televizijska voditeljka Marija Kilibarda i duhoviti Inspektor Blaža, a posetioci su imali priliku da tokom celog dana uživaju u fantastičnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i aktivacijama. Zvezde večeri bili su popularni bend „Bajaga i instruktori“, koji je zabavljao publiku u završnom delu programa.

Ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Vršca i okoline, sa 20 domaćih i internacionalnih brendova kao što su: Roda, LC Waikiki, Reserved, Sinsay, CCC, Deichmann, DM, Sport Vision, Planeta, Pertini, Nefa, Top Shop, WIN WIN, Katrin, Planika, STOP kafe, Galaxy Code, Vip menjačnica, Proteini i Hedonizmus.

STOP SHOP ritejl parkovi nude širok asortiman proizvoda sa dobrim odnosom cene i kvaliteta. Zahvaljujući dobroj povezanosti i dovoljnom broju parking mesta, oni su idealni za ekonomične „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena