Anti age tretmani u Ordinaciji Opal: Zbogom bore!

Tretmani za podmlađivanje lica i tela imaće pravi efekat ako ih izvodi proveren doktor sa višegodišnjim iskustvom

Mr sci med dr Olivera Partonjić – estetski hirurg

Anti age medicina danas raspolaže širokim dijapazonom sredstava i metoda za rešavanje najraznovrsnijih problema koje donosi starenje. Ordinacija Opal podjednako primenjuje i hirurške intervencije, ali i anti age tretmane za podmlađivanje lica.
Jedan od anti age tretmana za mladost i lepotu je i hijaluronski filer – gel na bazi hijaluronske kiseline pomoću kojeg popunjavamo bore, ožiljke, oblikujemo usne, remodeliramo lice…

Remodeliranje lica

To je veoma popularan tretman kojim možemo ukloniti nepravilnosti na licu, ali i istaći lepotu! Za remodeliranje lica koristimo metod „hijaluron u 8 tačaka uz korekciju usana“. On daje odlične rezultate zanovo, svežije lice i mladalački izgled!
Efekti ovog tretmana su:

  1. popunjavanje i podizanje jagodica,
  2. smanjenje nazolabijalnih bora,
  3. podizanje uglova usana,
  4. isticanje linije donje vilice,
  5. zatezanje kože lica.

Kompletan efekat je značajno podmlađivanje lica i isticanje kontura koje su sinonim lepote, uz oble jagodice, senzualne usne i zavodljiv osmeh.

Tretman cognitima

Pored hijaluronskih filera, mezoterapije, botoksa i drugih tretmana za podmlađivanje lica, zatezanje kože i podizanje spuštenog lica (koje dolazi s godinama), tretmani koji daju odlične rezultate, koje vam preporučujemo i kojima ćete odložiti face lifting su „cogniti“ i „mezoniti“!
Cogniti je efikasna i odlična metoda za podizanje opuštene kože lica, za zatezanje gornjih i donjih obraza, za zatezanje vilice, vrata, nazolabijalnog dela lica, marionetskih bora, podizanje obrva…
Cognitima se veoma efikasno mogu ojačati i redefinisati konture lica, a same niti indukuju proizvodnju kolagena.

Čarobne mezoniti

Mezoniti imaju za cilj da podstaknu stvaranje našeg sopstvenog kolagena koji ostaje u koži, dok niti potpuno nestaju. Efekat zatezanja kože se na taj način produžava na nekoliko godina, sa očuvanjem mimike i prirodnog izgleda.
Mezonitima se zateže koža lica, ojačava tonus i koriguju bore.

Estetske intervencije

Pored anti age tretmana za podmlađivanje lica, u ordinaciji OPAL se uspešno primenjuju i estetske intervencije: operacija ušiju, operacija nosa, face lifting, zatim operacije tela: povećanje grudi, operacija stomaka itd.
Tretmani za podmlađivanje lica i tela imaće pravi efekat ako ih izvodi proveren doktor sa višegodišnjim iskustvom.

Ona MAGAZIN
Ona MAGAZIN

Na prvi dan proleća 2009. izašao je Ona Magazin broj 1. Bio je to prvi domaći glossy mesečnik namenjen ženama 35+ Posle osam godina neprekidnog izlaženja, Ona Magazin je prešao na dvomesečno izdanje. Ona Magazin je primer literarnog novinarstva koje, osim svežih vesti, donosi priče iz života, ispovedne intervjue poznatih i kolumne ljudi od pera.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena